Imam multifunkcijsko napravo HP PHOTOSMART C 3180 v kateri mi je zmanjkalo črne barve. Prosim za nasvet kako kartušo kupiti novo,obnovljeno in kje jo kupiti najceneje. Če se kdo na te zadeve, bi res prosila za pomoč.
HVALA in LP
presta77
Imam multifunkcijsko napravo HP PHOTOSMART C 3180 v kateri mi je zmanjkalo črne barve. Prosim za nasvet kako kartušo kupiti novo,obnovljeno in kje jo kupiti najceneje. Če se kdo na te zadeve, bi res prosila za pomoč.
HVALA in LP
presta77
9. okt 2007 20:07
Za tvoj printer ustrezajo ta polnila oz. kartuše: http://www.tiskajpoceni.com/tiskaj_poceni.php?show=result matilda
9. okt 2007 21:36
Na enaa.com je nova kartuša še cenejša kot na linku zgoraj. http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/izd_312 Za črno pa pošlji poizvedovanje, kljub temu, da je ni v ponudbi. Pri meni so se vedno potrudili. Kupuj pa nove kartuše, mi smo dvakrat mogli menjati glavo, ker so jo "nalite" lkartuše uničile. Odkar kupujemo nove pa teh problemov ni več.
9. okt 2007 21:50
tudi jaz ti svetujem, da kupuješ nove kartuše. Pri nas se refill-ane niso obnesle. lp veverica cak
9. okt 2007 22:24
veverica cak je napisal/a: |
tudi jaz ti svetujem, da kupuješ nove kartuše. Pri nas se refill-ane niso obnesle. lp veverica cak |
neznan uporabnik
10. okt 2007 14:24
mene pa zanima, če ima kdo tiskalnik canon MP180. zanima me koliko pridejo kartuše za ta tiskalnik barvna in črna posebaj. lovebeyba
10. okt 2007 15:25
toner.com ali pa crnila.com Tatjana
10. okt 2007 16:18
Najlepša hvala vsem za pomoč. Bom pogledala linke pa se odločila. Hvala in lp presta77Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Bučni mufini s kremastim nadevom