Pripravništvo

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

tema odprta - 8. okt 2007 15:08 | ogledi: 3.312 | odgovori: 7

Spet potrebujem vašo pomoč.Hčera piše prošnjo za pripravništvo,ker nikakor nimam idej kako ji pomagati bi vas prosila za en osnutek prošnje za pripravništvo.Kakšna naj bo vsebina in tako naprej,ter kakšne priloge morajo biti poleg.Naj omenim še to,da raspisa ni bilo nikjer.To šolsko leto je končala srednjo zdravstveno šolo v Celju.

Lep dan želim

mamazeljka

šjorca  

član od: 22.12.2003

sporočila: 233

8. okt 2007 16:26

...sem Vam poslala na ZS......upam da bo v pomoč.....

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

8. okt 2007 17:11

Iščem možnost za pripravništvo v bibliotekarski stroki v Posavju (najrajši bi v Krški občini). Če kdo ve, ali v kakšni knjižnici potrebujejo nov kader, naj mi prosim sporoči. Zelo bom vesela kakršne koli informacije o delu na področju bibliotekarstva, informacijskih storitev ali knjigarstva na področju Posavja. Sem univezitetni diplomirani bibliotekar, dobra sem v obdelovanju, razvrščanju ter arhiviranju podatkov. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 08. okt 2007 17:12:48

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

8. okt 2007 17:48

Sy je napisal/a:
Iščem možnost za pripravništvo v bibliotekarski stroki v Posavju (najrajši bi v Krški občini). Če kdo ve, ali v kakšni knjižnici potrebujejo nov kader, naj mi prosim sporoči. Zelo bom vesela kakršne koli informacije o delu na področju bibliotekarstva, informacijskih storitev ali knjigarstva na področju Posavja. Sem univezitetni diplomirani bibliotekar, dobra sem v obdelovanju, razvrščanju ter arhiviranju podatkov. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 08. okt 2007 17:12:48
Bi ti priporočala, da gledaš bibliotekarski forum na tej strani: http://www.princessdesign.net/forum/ Tu se najdejo razpisi, kjer iščejo bibliotekarje. Samo skoraj vedno se rabi imet COBISS licenco, te pa ne dobiš prej, dokler te na te tečaje ne prijavi institucija, kjer si zaposlen. Pa imamo začaran krog. Bibliotekarji imamo pač to smolo,...a ne?! Jelenckova

Sy  

10. okt 2007 12:41

Hvala lepa za info. ja, vem, da se ponavadi rabi COBISS licenca, pa tudi strokovni izpit :(((((((((((((((((((( Bibliotekarjev ni veliko, zato mislim, da bom vseeno nekje dobila službo. Za prvič bo dobro tudi, če bom koga nadomeščala za porodniško ali kaj podobnega. Pri tem dobim izkušnje, morda se med tem odpre kakšno novo mesto...

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

10. okt 2007 13:24

Ti priporočam, da pošlješ ponudbe v knjižnice kjer bi delala. Tako sem jaz dobila službo

Sicer za določen čas, ampak bolje kot nič. V niti enem letu imam že v roki strokovni izpit in prijavljena sem na tečaje za licenco.

Sy  

10. okt 2007 15:47

Prav privoščim ti, da ti gre tako dobro! V bistvu sem že klicala v štiri splošne knjižnice, ki so relativno blizu. Čisto takoj zaposlitve ne bo, pričakujem pa v doglednem času - recimo 3 do 6 mesecev. Sporočilo je spremenil(a) Sy dne 10. okt 2007 16:57:40

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

10. okt 2007 16:55

Potem pa malo počakaj, lahko pa tudi iščeš še naprej. Mogoče se ti kakšno delo pokaže prej kot v 3 mesecih. Jelenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti