Zamrzovanje

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

tema odprta - 8. jul 2002 12:22 | ogledi: 2.494 | odgovori: 1

Pozdravljeni! Sem "mlada gospodinja", kuhanje je moj konjiček. Pred kratkim smo dobili zamrzovalno skrinjo. Tako sem si zamislila, da bi med poletnimi počitnicami izkoristila prosti čas in seveda vse pridelke, ki nam jih daje ta letni čas, ter pripravila nekaj jedi iz sezonske zelenjave ter jih zamrznila za zimske dni. Imam pa še nekaj vprašanj za vaše strokovnjake, saj menim, da mi bodo najbolje svetovali. Koliko časa so lahko določene jedi zamrznjene, npr. že narejeni golaži, juhe, pa tudi surovo meso? Ali lahko pripravim različne pice in jih zamrznem, jih lahko zamrznem surove ali morajo biti vnaprej pečene? Vesela bom tudi vseh nasvetov in idej za ozimnico. Še naprej bom obiskovala vašo stran, saj je izredno zanimiva. Lep pozdrav.

TanjaG.

buci  

član od: 13.6.2002

sporočila: 141

9. jul 2002 7:54

Koliko časa je različno meso in ostala še nepripravljena živila zamrznjeno v zmrzovalniku, boš našla v navodilih, ki so priložena skrinji.Najbpljše je, da se tega tudi držiš! Lep pozdrav! buci

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti