tema odprta - 8. okt 2007 14:32 | ogledi: 3.699 | odgovori: 1
Sem slišala, da se da na teh osmicah dobro in poceni jesti. Kaj ponujajo in za koliko denarja? Katere so vredne obiska?
češplja
Sem slišala, da se da na teh osmicah dobro in poceni jesti. Kaj ponujajo in za koliko denarja? Katere so vredne obiska?
češplja
8. okt 2007 15:01
Živjo! Na enih osmicah se res dobro in ceneje je, druge pa so postale čisto navadne "gostilne" s klasično ponudbo iz osmic. Vse običajno ponujajo pršut, sir v olju, domač kruh, joto ali kakšno drugo mineštro, klobase, ombolo, kislo zelje, pražen krompir in kakšne štruklje ali potico kot sladico. Pa še na vina ne smem pozabiti. Preiskusili smo osmico v Kubedu - odlična, nekje v Kortah - povprečje, Grahovo brdo - "gostilna" in Vrabče - odlična. Cena: nazadnje na Vrabčah se ne spomnim, lani novembra v Grahovem brdu pa 12.000 SIT za 7 oseb. Link do osmic Kras, Vipava, Goriška: http://vodnik.kras-carso.com/?id=197&oblika=OSMI Se splača preiskusiti! K.Mici kuharica MiciKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Curry riž s tofujem