Me zanim, če ve katera za kakšno naravno domačo kremo proti celulitu,ker
te kupljene ne pomagajo nič,vsaj meni ne...
darja-
Me zanim, če ve katera za kakšno naravno domačo kremo proti celulitu,ker
te kupljene ne pomagajo nič,vsaj meni ne...
darja-
8. okt 2007 12:50
je že bilo kar nekaj tem na to področje, ena celo ista kot si jo ti zastavila tako da pobrskaj po forumu. nektarina
8. okt 2007 13:26
Vsi narejeni produkti imajo učinek. Ob kombinaciji s pravo hrano in malo se je treba tudi gibati. Produkte je treba uporabljati stalno in ne kampanjsko dvakrat na leto. Stalno pomeni, da jih namažeš na ustreznih delih telesa - namesto losjona uporabiš anticelulitni produkt - kar pomeni 365 dni v letu, dvakrat dnevno. Stalnost in vztrajnost delata učinke. Nič drugega. Namesto priprave domačih zvarkov in smrdečij (pa zakaj eni to tako radi delajo, če nimaš zeliščnega vrta doma, nakup narejenega in farmakološko preizkušenega produkta itak stane enako kot zelišča in oprema za naredi-si-sam-nepreverjen-produkt) in iskanja izgovorov, da "meni pa nič ne pomaga", lepo uporabljaj produkt vse leto, zjutraj vstani pet minut prej pa malo potelovadi, iz kuharije pa vrzi/močno zmanjšaj sol, ker se da večino stvari narediti mnogo bolj okusne brez soli (pa se ljudje sploh ne pritožujejo, da ni slano). Vendelina jr.
8. okt 2007 13:45
In lahko ga samo ublažiš, v celoti pa ne odpraviš. Če si nagnjena k temu, boš pač celo življenje počela, kar ti je dear Vendy položila na srce. Pa to seveda, da pijače z mehurčki niso priporočljive...
Moja hči ima celulit tako rekoč od rojstva. Deklica pije pretežno vodo (ne zavoljo celulita, ji pač najbolj tekne), se dokaj zdravo hrani, s športom se ukvarja, celulit je pa nenehno tu. Nasprotno ga pa jaz nimam niti za vzorec niti sem ga imela, ko sem bila vsaj 10 kg pretežka, pa sem takrat jedla in pila vse povprek...
Tako da je celulit in trudi, da ga odpravimo, splet vseh mogočih okoliščin: hrane, pijače, gibanja, ustrezne nege in gesnke zasnove.
Ob priemrni hrani, pijači in gibanju ti pa lahko pomagajo tudi v kakšnem kozmetičnem salonu, učinki so vidni, a terjajo tudi disciplino na daljši rok . Čudežev pa ni.
Mamamia
mamamia
8. okt 2007 14:31
Velikoooooo čaja - kopriva ali kaj podobnega.... ko se kuha juha, je najbolje, če je zelenjavna ... taka korenčkova potem pa notri velikooo peteršilja in zelene. Kar se tiče pa domačih krem še bom danes pobrskala po mojem arhivu ;))) drugače pa navadna Nivea ali Solea ali kaj podobnega in nekaj zvrhanih velikih žlic cimeta. pa bo. Potem je tu terapija z orehovim oljem - ta pomaga tudi pri strijah. ...Zelene orehe narežeš na večje krhlje in jih preliješ z olivnim oljem. Potem to pustiš na soncu 3- tedne... precediš in je pripravljeno. .... No v glavnem z oljem se namažeš in ga čez 20 min odstraniš z olivno-slanim peelingom, ali pa si enostavno narediš slano kopel(morska sol!). Veliko uspeha.... p.s. koža je potem res kot nova.... eranna24
8. okt 2007 22:11
Ma ne vem če se strinjam da imajo pa vsi narejeni produkti učinek!!! Marsikatero kremo le prodajajo kot učinkovito, pa ni nujno da bo učinkovala pa če se 10 X namažeš na dan. Mislim da je še vedno najbolje redna telesna vadba, da popiješ veliko vode, vsak dan 3 litre in da redno razsrtrupljaš telo. Itak je pa ta celulit le napihnjen, kaj pa prej ga pa ni bilo al kaj?? Zdej ga majo pa kao že otroci. Kar naenkrat se je pojavil- kao. Preveč nas obremenjujejo z lepimi postavami pa ne vem kaj še vse. Važna je srčna dobrota in lepota. Ker z leti zunanja lepota izgine-notranja pa ostane. IMEJMO SE RADE TAKŠNE KOT SMO!!! biba
8. okt 2007 23:05
Tako kot pravi mamamia, lahko oblažiš, odpraviš ga pa tudi na dolgi rok ne. Poleg hrane in redne rekreacije, je pomembno tudi pravilno dihanje in nestresno življenje, kar je v teh časih skoraj nemogoče. Vsekakor ima tukaj tudi genetska zasnova nekaj zraven.
So pa domači pripravki (če so pravilno pripravljeni) ravno tako učinkoviti kot kupljeni, le zvenečega imena komercialnih potez nimajo.
Za začetek upoštevaj nekaj napotkov že napisanega in privošči si kopeli iz bršljana (tudi mazila so narejena iz njegovega izvlečka) . In ne pozabi na mokro in suho ščetkanje, za prekrvavitev ..... Kar veliko dela, kaj ne?
kobra 1
9. okt 2007 15:17
biba, hehe, tisti ki pravijo, da celulita prej ni bilo, naj malo baročne slike pogledajo - celo angelčki ga imajo!!!! kobra, v bistvu nam gre danes boljše kot večini ljudi večino časa, vsaj za preživetje večina ljudi ima in nismo sužnji, kar je že veliko... Jaz si navadno to rečem, ko me kaka nevihta dobi, medtem ko se vozim z biciklom na delo... Da bom prišla na toplo in suho in delala to, kar sem si sama izbrala, ne pa v neko vlažno votlino, kjer bi morala delat vse tako, kot bi se nek jamski mož spomnil:) Pomaga proti stresu:) Veri
1. jun 2009 10:47
Bom uporabila tole temo, da ne odpiram nove... Uporabljam anticelulitno kremo, z njo sem zadovoljna. Ravno par dni nazaj sem kupila novo tubo. Sedaj pa moja dilema: kremo sem najprej kupila in šele nato začela razmišljati, če jo sploh še lahko uporabljam - ker s fantom "delava" na naraščaju. Sicer nekateri pravijo da te kreme prodirajo globoko v kožo in s tem prehajajo v krvni obtok, spet drugi pravijo da ne prodirajo globje od povrhnjice... Kaj mislite, se teh krem res ne sme uporabljati med nosečnostjo? (sama še nisem noseča - upam pa da bo ta mesec ratalo ;)) Kitanna Sporočilo je spremenil(a) Kitanna dne 01. 2009 10:48
1. jun 2009 10:56
Kliči ginekologinjo ali pa v lekarno, tam ti morajo povedati. RadaJem
1. jun 2009 11:32
Kitanna, ti kar lepo delaj na naraščaju in uporabljaj kremico. Najprej anticelultino in potem še antistrijasto. Tisti recidivi od kofeina, ki so v kremah in ki so namenjeni dreniranju...to normalne nosečnosti ne bi smelo sesuti. Konec koncev, več kofeina neposredno v prebavni trakt dobiš z eno kratko kavo kot pa da bi si naenkrat namazala celo telo s celo tubo....In če nisi kofetarka, alkaloidi v čajih delujejo zelo podobno. Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Curry riž s tofujem