21. maj 2013 7:44
Daj bannanna prilepi link do recepta
anibas
21. maj 2013 7:44
Daj bannanna prilepi link do recepta
anibas
21. maj 2013 7:55
Ja, ravno mi je kapnilo, pa si že prilepila link-tud jaz sem delala po tem receptu in sem tudi dodala zmehčano maslo-ja moj počiva v skrinji
anibas
21. maj 2013 17:22
Bannanna,jaz marmelado mal segrejem ,dodam rum in fajn namažem..čez noč obtežim...meni je tooolk dobr,da bi lahko celo pojedla :)Čokolade dam ravno toliko da pokrije,da ne "ubije"pecivo :)
lp goga
29. avg 2013 14:01
Vem da se mafini lepo zamrznejo, saj so v bistvu le biskvit. A pa je kdo zamrznil mafine, pečene v papirčkih? Kako se te papirnate posodice obnesejo odtajane? V naprej bi za praznovanje spekla mini mafine, običajno pa jih vedno pečem v papirčkih, ker so mi bolj simpatični z njimi kot brez. Okrasila bi jih z belim ganachejem. A kdo ve, če ganache prenese zamrzovanje, ali je potem moten in izgubi lesk, kot ga temna čokolada?
Hvala
lollypop
29. avg 2013 14:51
Jaz to vedno delam. Čisto super ostanejo. Ganache se lepo zamrzne
29. avg 2013 15:00
Najlepša hvala, bannanna.
lollypop
29. avg 2013 20:28
NI kaj.
Ravno cupcakes ki jih delam najpogosteje, se morajo obvezno peči v papirčkih, ker se preveč prilepijo na pekač. Načeloma ni nobene razlike med svežimi in odmrznjenimi. Če je papirček zanič se načeloma vidi že takooj ko so pečeni.
5. apr 2016 11:52
spekla sem mascarpone torto z jagodami in sladko smetano v mascarpone pa je prošlo do enega nerodnega slučaja in je danes ne bomo praznovali, rabila bi jo v soboto. Jo lahko zamrznem. Prosim za odgovor, da se odločim kako naprej. Je biskvit, ob robu zložene jagode namazane z prelovom za torto, krema mascarpone, lešnikov namaz (podobno nuteli) in 2 dl sladke smetane.
Hvala z v naprej
sonce51Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi