Vprašanje sem že postavila v eni izmed spodnjih tem, pa ni bilo odziva, zato sem si drznila odpreti novo temo...
Torej, zanima me, kako je z zamrzovanjem peciva??! Prebrala sem, da zmrzujete veliko vrst peciva in ko pridejo (nenapovedani) obiski bojda vzamete pecivo iz skrinje ven, seveda odtalite, postrežete in da je super...no'> No, jaz sem malo skeptična. A res nima zadeva nič vonja? Sploh kakšne skutne zadevščine (mleko se zelo navzame vonja)?
Če zamrzujete pecivo, vas prosim, da natančno'>no napišete s katerim imate dobre izkušnje in katerega sploh ne priporočate. In pe to: ali zamrznete surovo ali pečeno'>no pecivo?Hvala!
PS: pri nas zmrnem vedno'>no štrudel (zavit v folijo, ker mi pekač ne gre v skrinjo. Ko sem ga pripravljala za več ljudi, sem ga pripravila prej (ker imamo na dan zabave veliko dela) in ga v pekaču oziroma dveh nesla k sosedi zmrznit Zvečer sem ga šla iskat in ga spekla, tik predno'>no sem ga postregla. Sicer drugega peciva še nisem poskusila zmrznit, pa me zanima... Kvečjemu ostanek kakšne kreme, file, ipd.
veverica