Vprašanje sem že postavila v eni izmed spodnjih tem, pa ni bilo'>o odziva, zato'>o sem si drznila odpreti novo'>o temo'>o...
Torej, zanima me, kako'>o je z zamrzovanjemo'>o'>o'>o'> peciva??! Prebrala sem, da zmrzujete veliko'>o vrsto'>o'>o'>o'> peciva in ko'>o pridejo'>o (nenapovedani) obiski bojda vzameteo'>o'>o'>o'> pecivo'>o iz skrinje ven, seveda odtalite, postrežete in da je super... No'>o, jaz sem malo'>o skeptična. A res nima zadeva nič vonja? Sploh kakšne skutne zadevščine (mleko'>o se zelo'>o navzame vonja)?
Če zamrzujeteo'>o'>o'>o'> pecivo'>o, vas prosim, da natančno'>o napišete s katerim imate dobre izkušnje in katerega sploh ne priporočate. In pe to'>o: ali zamrznete surovo'>o ali pečenoo'>o'>o'>o'> pecivo'>o?Hvala!
PS: pri nas zmrnem vedno'>o štrudel (zavit v folijo'>o, ker mi pekač ne gre v skrinjo'>o. Ko'>o sem ga pripravljala za več ljudi, sem ga pripravila prej (ker imamo'>o na dan zabave veliko'>o dela) in ga v pekaču oziroma dveh nesla k sosedi zmrznit Zvečer sem ga šla iskat in ga spekla, tik predno'>o sem ga postregla. Sicer drugegao'>o'>o'>o'> peciva še nisem poskusila zmrznit, pa me zanima... Kvečjemu ostanek kakšne kreme, file, ipd.
veverica