Zanima me,kako čistite pravo usnje,oz.umetno usnje?Sprašujem za sedežno garnituro?
V trgovini so mi svetovali čiščenje z navadno vodo,vendar se mi zdi , da ni ravno najbolje.
vanilija76
Zanima me,kako čistite pravo usnje,oz.umetno usnje?Sprašujem za sedežno garnituro?
V trgovini so mi svetovali čiščenje z navadno vodo,vendar se mi zdi , da ni ravno najbolje.
vanilija76
7. okt 2007 20:36
Jaz jo z jelenovo kožo in vodo.Razen če je kaj sladko ali kaj podobno si dam v vodo malo jar-a(cet) in fajn zdrgnem.Res pa je da je sedežna črna in ni tako občutljiva.
7. okt 2007 20:59
http://www.quelle.si/information/serviceneu/TippsU prodajalec v trgovini,kjer smo mi kupili usnjeno sedezno garnituro,pa nam je zaupal, da je najbolje cistilo za usnje navadno mleko.Rahlo navlazimo, osusimo in spoliramo.Ker je usnje naraven material,naj bodo tudi sredstva za ciscenje in poliranje cimbolj " naravna", je se dejal.Sem sprobala, ampak potem sem pa kupila preobleke,ker mojemu mozu crna usnjena garnitura ni najbolj pri srcu... lucka52
7. okt 2007 21:52
Jaz jo obrišem z vlažno krpo (namočeno v navadni vodi in dobro ožeto), približno dvakrat na leto pa jo še res na tanko namažem z navadno Nivea kremo. namažem res na tanko in dobro zbrišem z mehko krpo - v nasprotju s pričakovanji sploh ni mastna, usnje pa je "osveženo" in spet pridobi naraven "lesk". Issi
8. okt 2007 8:11
Obstaja tudi Renapur. Jaz ga imam za nego usnjene jakne, obstaja pa tudi čistilo. Namenjeno je prav usnju.
8. okt 2007 8:51
Z otroškim oljem in robčki za dojenčke. Vendelina jr.
17. okt 2007 14:09
js ponavado očistim z baby robčki, ali pa s čistilom za usnje in na koncu namažem s kremo za usnje (tako čistim sedeže v avtu, ki so še bolj umazani kot sedežna =>pa so vedno lepo čisti). brkn83
17. okt 2007 19:53
Sam nimam ne usnjene garniture in še manj izkušenj, sta pa na temo wipe it (trenutno na drugi strani spiska tem) dve članici povedali, da sta garnituri odlično očistili z gobico Wipe it in vodo. Miro
17. okt 2007 20:31
S čistilom za usnjene sedežne garniture. Imena pa se trenutno ne morem spomniti Lp mina20Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Najboljši limonini razpokančki