8. okt 2007 14:59
Saj je res, kar sta napisali tako Lisa kot Muffsy, pa vendar zadeva ni tako enostavna kot se sliši. Tudi jaz sem bila živi kalkulator za vsako zadevo, ki sem jo na koncu morda vtaknila tudi v usta. Navadno pa se je ustavilo že pri pbranju etiket. Zdrava pamet ti pravi eno, a delaš drugo. je začaran krog, iz katerega se ne moreš pobrati kar tako od danes na jutri.
Alovsin, sama še sedaj jemljem antidepresive, pa če vprašaš kogarkoli iz moje okolice, ti bo rekel, da ni potrebe po tem. Ampak čeprav menim, da me je ta nezdrava obsedenost - pri meni je šlo bolj za motnjo, o kateri je bilo kar precej govora na Val 202 prejšnji ponedeljek, gre za obsedenost z zdravo prehrano, pretiravanje s športom..., mimo, so še obdobja v mojem življenju, ko gre vse narobe. Ampak velik napredek je, ker zdaj vem, kam se lahko obrnem za pomoč.
In pa - super je, ker imam tako zlato mamo, pa sestro, ki je tudi imela eno izmed motenj. In pa najboljšo prijateljico, ki je vedno tu zame. Pa seveda mojo terapevtsko skupino, na katero tudi še z veseljem hodim.
Aja, vago pa kar v smeti, na moji doma se nabira samo še prah gor, pa verjetno so že crknile baterije.
Kar se pa zdravil tiče ins transkih učinkov, greš do zdravnika, se jih da nadomestiti z drugimi. Tako sem naredila jaz s hormonskimi, zamenjala sem troje, da smo našli prave.
Ti stojim ob strani in te čisto razumem.
Loni Makaroni