Pozdravljene!
Vem, da je bila tema že odprta, pa je ne najdem. Ali ima katera lansko oz. predlansko božično Liso, kjer so bili recepti za poljubčke?
Hvala!
Moycaa
Pozdravljene!
Vem, da je bila tema že odprta, pa je ne najdem. Ali ima katera lansko oz. predlansko božično Liso, kjer so bili recepti za poljubčke?
Hvala!
Moycaa
7. okt 2007 9:32
Jaz jo imam od leta 2005. Lansko ne najdem, čeprav sem naročena nanjo. Najbrž sem jo kam založila. LP mina20
7. okt 2007 9:50
Moycaa bom pogledala, mislim da bi mogla biti, ker te praznične ponavadi kupim... p
7. okt 2007 9:55
Katere poljubčke rabiš? S pinjolami, mandljevi poljubčki, kavni vetrci, kokosovi vetrci, pistacijijni vetrci, lešnikovi vetrci? Kateri te zanimajo? jade
7. okt 2007 10:31
Sem našla samo iz 2005, kjer so vetrci, če je pravo si poglej na naslednjih dveh linkih, kjer sem skenirala: http://majamarko.smugmug.com/gallery/2567288#204974897-O-L http://majamarko.smugmug.com/gallery/2567288#204974938-O-L p
7. okt 2007 16:57
Jaaa punce - zlate ste!!! Ravno to sem imela v mislih. Jade, te lahko prosim za recept za mandljeve poljubčke? Najlepša vam hvala! Moycaa
7. okt 2007 17:05
moycaa, v lisi december 2003 so naslednji poljubcki: cokoladni,kokosovi,marelicni,kavni in figovi. Ce te kaksen recept zanima, ti ga z veseljem prepisem vida70
7. okt 2007 17:19
Vida 70 najlepša hvala. Prosila bi te za čokoladne poljubčke, ker smo doma "nenormalni" čokoholiki. Najlepša hvala in lep preostanek nedelje! Moycaa
7. okt 2007 17:32
ti pošljem še nekaj na ZS, da ne smetim tukaj...:))))
7. okt 2007 19:25
Cokoladni poljubcki ( za priblizno 60 poljubckov) Za testo potrebujete: 4 beljake 200g sladkorja 50g jedilne cokolade 250g zmletih mandeljev Priprava: Beljakom med stepanjem pocasi dodajajte sladkor. Sneg stepajte tako dolgo, dokler v njem ne ostane nozeva zareza. Cokolado drobno naribajte. Beljakovo maso razdelite na pol. V eno polovico previdno umesajte naribano cokolado in 100g mletih mandeljnov. V drugo polovico snega pa umesajte prostale mandeljne. Pecico segrejte na 130 stopinj (ventilatorsko na 110). Dva pekaca oblozite s peki papirjem. Na pekac polagajte kupcke iz dveh zlick cokoladne mase, nato pa dajte na vsakega se zlico mandljeve mase. Poljubcke bolj susite kot pecite pri malo odprtih vratih pecice priblizno 40 minut, nato jih ohladite na kuhinjski resetki in hranite v dobro zaprti posodi. Vir: Lisa, Bozicna kuhinja, december 2003 vida70
2. dec 2009 20:42
Hej, zdi se mi, da bi lahko obnovila tole temo. Ali kdaj spečete piškotke, ki se uvrstijo v izbor za Naj piškot. Je kdo že kdaj sodeloval? ZalshkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
French toast s sadjem
Dušene školjke s pivom na sredozemski način