12. okt 2007 21:30
Jade, a ne bi ti po končanem porodniškem dopustu kar eno slaščičarno odprla? Mijan
12. okt 2007 21:30
Jade, a ne bi ti po končanem porodniškem dopustu kar eno slaščičarno odprla? Mijan
12. okt 2007 21:31
Jaaadeee bravo!!! Fuuuuulll lepo stana
12. okt 2007 21:33
Moram pa priznati, da manevrske sposobnosti pa imam. Si predtavljate, ko delam torto, da mi skoz za vratom visita 2 malčka, njune rokice so vsepovsod, pa to ne moreš verjet, kot v kakšnih videosmešnicah, vse morata videt, probat in letata s stolčki za mano po kuhinji... Se sama sebi čudim kako mi rata. Ja seveda najvažnejšo nisem pozabila, še tamala zraven v vozičku sedi in preučuje kar ji porinem v roke, da lahko kaj naredim. Se včasih počutim kot hobotnica... jade
12. okt 2007 21:35
Mijan je napisal/a: |
Jade, a ne bi ti po končanem porodniškem dopustu kar eno slaščičarno odprla? Mijan |
A bi ti rada, da imam pol 150 kil?
jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 12. okt 2007 21:35:26
12. okt 2007 21:50
Jade, "kapo dol" res si Ko bi le več otrok imelo tako mamo kobra 1
23. okt 2007 8:28
Evo še druga tortica. Sem hotela delati spidermana pa se je izkazalo, da so tudi mlajšemu všeč ninja želve.
jade
23. okt 2007 8:34
ful so dobre torte oz. super zgledajo. Jaz pa nisem čisto dojela postopka . A ti potem barvaš po tičini masi z barvami ali se una iz folije prenese na tičino? Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
23. okt 2007 8:54
Barvam z jedilnimi barvami s čopičem, tiste v prahu se hitreje sušijo pa se ne razlivajo, tiste v tubi se svetijo ampak se dlje sušijo.
Tisto barvo s folije ne preneseš na tičino, ker flomaster ni užiten. Ne vem kako naj še razložim. Preberi si razlago od petre pa ti bo jasno.
jade
23. okt 2007 9:07
sedaj mi je jasno hvala za razlago. Ampak to je zelo veliko dela. Ful dobr si narisala oz. pobarvala. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
23. okt 2007 9:10
Ma ni tolko dela, ko se tega lotiš. Najdlje je trajalo, da mi je Petra sploh razložila kako, preden sem jaz dojela postopek... Potem pa gre kar hitro. Če uspe meni zraven 3 otrok in vseh gospodinjskih opravil še tole, potem bo vsaki ratalo. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Polnjene gobe