Tako, drage moje kuharce, zdaj gre zares. Najprej spat, jutri pa se lotim obeh krstnih tort. Ena bo nutellina od Šjorce, druga jagodno borovničeva od Jade.
Ticino maso sem nabavila danes pri Goljatu, prav tako margarino in perla pasto ali kako se že reče.
Navsezgodaj imam namem speči oba biskvita, potem pa jih zvečer nadevati in še bolj pozno zvečer okrasiti. A mislite, da bo šlo skozi? Upam, da se mi bodo kreme do takrat dovolj strdile, da bom lahko oblačila...
Malo me le skrbi, da se ne bi jutri kaj skozi "obleko" poznalo. Ali je boljše, da torti oblečem v nedeljo zjutraj? Sicer Bog ne daj, ker ne vem, kako bi mi uspelo. :)
Potem pa še glede barv - ko sem brala vse možne poste na to temo, ste ene pisale, da če dodaš barve v tubi, da rata packarija. Druge pa pravite, da je ok. No, jaz imam samo te barve v tubi, tako da bi mi prišel prav kak trik, da vse skupaj rata ok. A je treba kaj čakati z maso, preden jo oblikujem, če bom dodala barve v tubi? Barvala bom samo za okraske, torti bosta beli.
Držite pesti, pa lep vikend.