Oblačila za zelo visoke

muffin  

član od: 17.10.2002

sporočila: 125

7. okt 2007 20:44

Juma, od moj svak je tudi zelo suh in zelo zelo visok, pa se tam najdejo oblačila tudi zanj (npr. jakne, hlače, moška obleka za maturo itd.) Mogoče lahko pokličeš in se pozanimaš kaj sploh imajo in če je za mlade. Janadam, za punco, ki ima tako veliko nogo pa svetujem obisk pri čevljarju, ki izdelaluje čevlje po meri (teh je v Slo še zelo malo, so pa ti zelo vrhunski - npr. čevljarstvo Vodeb v Ljubljani, ki izdela zelo lepe in modne elegantne ženske čevlje). muffin

HEMA  

član od: 2.3.2004

sporočila: 505

7. okt 2007 20:54

Janadam, velike številke čevljev tudi za ženske imajo v trgovini Humana v CITI-parku v Ljubljani. Jaz imam številko 44-45 in dobim tam. So pa cene kar zasoljene. Hema

urssa  

član od: 25.12.2005

sporočila: 380

7. okt 2007 23:41

Janadam: Tud jaz priporočam po meri narejene čevlje. Čeprav nimam velike noge, imam pa precej široko in me precej čevljev žuli, tisti, ki jih imam narejene po meri pa so zelo zelo udobne in jih ne bi zamenjala za druge, pa čeprav bi bili zlati :) Urša

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

8. okt 2007 7:22

Ja, točno, Humanic v Lj City Parku ima moške čevlje, tudi do 50, če ne še več, in ženske od 43 dalje in po moji izkušnji kar veliko izbiro, cena je pa odvisna od modela, sploh ni nujno, da je drago. Za našega dolgina sva lani dobila št 47 Puma za dvoranski fuzbal za SIT 6000. Se nama je kar smejalo. Odvisno je torej od sreče in kaj iščeš. Muffin, jih bom poklicala- hvala. juma

MYCHELLE  

član od: 13.8.2005

sporočila: 255

8. okt 2007 18:58

Vanya... ko sem pred 3 leti "ugotovila", da ima sin nogo št. 49.. Sem si rekla.. kaj sedaj ??? Le kje bom našla čevlje.. takrat je ravno začel obiskovati 1.letnik Tehniške šole .. Vsak učenec naj bi imel usnjene delavske čevlje s kovinsko čepico .. Halo.. sem si rekla.. le kje jih bom našla?? :(( Res sem en mesec tavala sem ter tja. Dala sem skozi vse čevljarje, trgovine.. brskala celo po internetu.. A zaman.. Nekega dne sem slučajno zašla v trgovino Merkur.. Srečala sem znanko, ki tam dela in ji omenila problem. Na srečo mi je omenila, da bo poklicala njihove trgovine po Sloveniji.. In glej ga zlomka našla je čevlje št. 50.. No, superge pa zmeraj dobim v Hervisu... imajo večkrat na rapolago št. 50.. bele ali črne .. seveda košarkaške.. ( niso drage!!) Sin je zadovoljen.. jaz tudi.. Ko bo večji, predvidevam, da bomo iskali kake navadne elegantne čevlje.. a do takrat je še nekaj časa.. MYCHELLE

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

8. okt 2007 20:44

Sej moj tudi največ nosi športne copate. Hervis pa itak... Malo nazaj si je pa ene kupil v Deichmanu. Je bil kar presenečen, da so imeli številko. vanya

janadam  

član od: 25.9.2007

sporočila: 78

9. okt 2007 20:16

Hvala za vaše predloge. Ko bomo šli naslednjič v LJ, se bomo oglasili v Humanicu. Tu pri nas na Dolenjskem ni nič kaj takega. LP janadam

bosa  

član od: 14.2.2006

sporočila: 247

26. nov 2007 13:17

Tudi sama imam nogo med 42 in 43. Do lani je bil to velik problem, od lani naprej pa najdeš v Alpini zagotovo veliko modelov, ki jih izdelujejo v velikih številkah. Tako da; sedaj imam čevljev za vsako priložnost. Po moje prej v 30-tih letih vsega skupaj nisem imela take izbire v domači omari :) LP bosa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti