2. okt 2012 9:39
Marjja, od same lepote se tudi težko živi. Ampak ti že veš, vsak ve zase, kaj je najbolje zanj. Pa hvala bogu, da smo si tako različni, kakšen dolgčas bi bil, če bi vse enako čutili in mislili.
Loni, itak, vse lepo po vrsti.
naor
2. okt 2012 9:39
Marjja, od same lepote se tudi težko živi. Ampak ti že veš, vsak ve zase, kaj je najbolje zanj. Pa hvala bogu, da smo si tako različni, kakšen dolgčas bi bil, če bi vse enako čutili in mislili.
Loni, itak, vse lepo po vrsti.
naor
2. okt 2012 10:05
Od diplome do denarja lahko preteče še veliko vode, lahko pa tudi nič. Diploma sama denarja ne prinese.
Loni Makaroni
2. okt 2012 10:50
V starih cajtih so dejali za dobro partijo: Ima pruh (domač izraz za kilo ali kamnolom), zlato žilo (hemeroide) in vodo (v kolenu).
To je bilo takrat, ko je bil grunt nekaj vreden, ali pa če je bil kdo dohtar ali pa žvenir.
Danes je pa dobra partija: lep, mlad, pameten, izobražen, bogat, ...."ampak tak mene ne poiše".
pirnica
2. okt 2012 12:12
pirnica je napisal/a: |
Danes je pa dobra partija: lep, mlad, pameten, izobražen, bogat, ...."ampak tak mene ne poiše".
|
Glavno, da te poiše tak, k te ma rad
lp
cervus
2. okt 2012 13:03
Če napišem, da so mi všeč grdi, butasti, nepismeni, nesposobni, da bi poskrbeli za družino, če se meni kaj zgodi, samo da imajo zlato srce, boste najbrž mislili, da sem zmešana.
Zadnje dni sem prebrala,da najbolje funkcionirajo zveze s tradicionalno razdeljenimi vlogami.
E, pa smo tam. Tradicionalno pomeni manj napora za pojasnjevanje, zakaj je drugače.
F r i n a
2. okt 2012 13:49
Moj prejšnji, zdaj že pokojni je bil lep, ampak baraba( le kam sem gledala....)Zdaj imam očitno najboljšega, je izobražen, privlačen, ni pa macho tip, dobro zasluži, veliko je doma in pri vsem pomaga. Edino kadar sva sama in je sva naslednji dan ga potem hudo boli hrbtenica, mene pa kolki. Pa kaj ko v postelji to pri vsej to niti ne čutiš, da ne gre vse tako,kot je šlo včasih.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
2. okt 2012 14:04
Trixi je napisal/a: |
Edino kadar sva sama in je sva naslednji dan ga potem hudo boli hrbtenica, mene pa kolki. Pa kaj ko v postelji to pri vsej to niti ne čutiš, da ne gre vse tako,kot je šlo včasih.
|
Ampak, kjer je volja, tam je pot, ane Trixi?
saša
2. okt 2012 15:08
naor, samo za razjasnitev: moj zdajšnji ni "brez denarja", samo pol manj zasluži kot bivši,čeprav je priden delavec, pač firma je taka kot je- životarijo.
Še vedno je pa leeeeeeeep!!!!!!!!!!!!, da o ne govorimo. Pa saj me v najlepših letih že vemo,kaj je bolj pomembno, a ne?
marjja
2. okt 2012 15:31
Kar je res, je res, ti si zdaj v najlepših letih, vsaj zame. Jaz bi bila kakšnih osemdeset let rada stara štirideset.
In kot vse, je tudi lepota relativen pojem. Mi je že nekaj časa jasno, da si srečna in zadovoljna, to pa tudi vse, kar šteje.
naor
2. okt 2012 15:39
Ja, drži, zato nikoli ne rečem, da me glava boli
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način