Razlika v letih med moškim in žensko

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

1. okt 2012 21:09

limnol, znam tudi hodit, verjela ali ne, sploh danes mi gre to zelo dobro od nog, ker sem čez vikend spet pretiravala, enkrat za spremembo v družbi moža, pa da ne bi slučajno katera na kaj čudnega pomislila.

Loni Makaroni

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

1. okt 2012 21:15

Hja, samo vprašanje se ni nanašalo na seks, ampak na razliko v letih in premoženjsko stanje. Premoženjsko stanje se nanaša na finančno preskrbljenost.

zeta

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

1. okt 2012 22:33

zeta je napisal/a:

Hja, samo vprašanje se ni nanašalo na seks, ampak na razliko v letih in premoženjsko stanje. Premoženjsko stanje se nanaša na finančno preskrbljenost.

zeta

In potem je dober seks premo ali obratno sorazmeren s finančnno preskrbljenostjo???

Seveda je idelana kombinacija: čim starejši in čim boljše premoženjsko stanje, tem bolje ...

hehe, to je vse limnol kriva s tisto idejo o debati o mlajših in starejših.

mamamia

zeta  

1. okt 2012 23:18

mamamia je napisal/a:

In potem je dober seks premo ali obratno sorazmeren s finančnno preskrbljenostjo???

Seveda je idelana kombinacija: čim starejši in čim boljše premoženjsko stanje, tem bolje ...

hehe, to je vse limnol kriva s tisto idejo o debati o mlajših in starejših.

mamamia

In kaj šele bo, ko jo prepričamo, da je to tistko, kar prebudi v ženski milino...

zeta

Kotarca  

član od: 13.6.2010

sporočila: 614

2. okt 2012 6:58

Ali veste, kaj je oni dan na Pinku izjavil naš Plemeniti: Grdih in starih ni. Pod pogojem, da imajo denar.

Če torej naletite na Metuzalema z denarjem, razlika v letih sploh ni pomebna. Zna  biti celo prednost, ker ga bo, statistično gledano, prej pobralo kot vas.  Seveda morte računati tudi z možnostjo da kdor drugemu jamo koplje...

Po neki avstrijski študiji gre pa takole. Če  imate  16,17, je partner istih let še malo nezrel, da ne rečem otočji, če jih  je 20, bo idealana razlika kakih 5, 6 let, torej partner kakih  25, 26.  Če jih je pa 60, je zelo  priporočljivo, da je tisti on kakih 10 let mlajši  Pa kratkoviden, seveda.

Moj nima denarja, še študent, dela honorarno za 6 evrov na uro  in je reven ko cerkvena miš .

Ne zamenjam !

Kotarca

zeta  

2. okt 2012 8:36

Kotarca, tvoj mora bit pa pravi lepotec.

zeta

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. okt 2012 8:45

Klic srca. To je zame edino pravo.

naor

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

2. okt 2012 8:57

No, ja, narave tudi.

Loni Makaroni

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

2. okt 2012 9:05

zeta je napisal/a:

Kotarca, tvoj mora bit pa pravi lepotec.

zeta

Če se vam ne ljubi iskat mojih postov za nazaj, na kratko:

bivši z diplomo in denarjem, zdajšnji z OŠ in brez denarja, ampak leeeeeeep!!

marjja

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. okt 2012 9:39

Marjja, od same lepote se tudi težko živi. Ampak ti že veš, vsak ve zase, kaj je najbolje zanj. Pa hvala bogu, da smo si tako različni, kakšen dolgčas bi bil, če bi vse enako čutili in mislili.

Loni, itak, vse lepo po vrsti.

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti