7. jun 2010 16:07
Bravo. Ostani trdna in močna še naprej.
tulka
7. jun 2010 16:07
Bravo. Ostani trdna in močna še naprej.
tulka
7. jun 2010 17:10
Dobro si naredila, ostalo pa, kot pravi tulka: "Bravo. Ostani trdna in močna še naprej." Jaz dodajam le še, spoštuj se in se imej rada, da te bodo lahko imeli tudi drugi. zeta
7. jun 2010 19:13
uh. Bi se reklo: Svaka ti čast! kleo
7. jun 2010 20:09
Če si tu uspela premagati samo sebe, ni nobenega dvoma, da boš tudi v drugih težavh, ki ti jih bo prineslo življenje znala ubrati pravo pot, pa četudi z namigom, praktično neznanih ljudi. Želim ti vse dobro in še veliko pogumnih odločitev. Dokler ni otrok si ti edina, katere sreča te mora skrbeti. patka Sporočilo je spremenil(a) patka dne 07. 2010 20:10
8. jun 2010 8:40
Za mano je podobna izkušnja, le v še hujši obliki in vem, da ni lahko, se pa da. Potrebovala sem leto dni, da sem se sprijaznila sama s sabo in priznala najprej sebi sebi in potem še okolici, da sem naredila napako. Vendar sem potem naredila totalni rez. Psihično in finančno sem bila kar nekaj časa na dnu, ampak sem se pobrala. Danes, ko z distanco gledam na to obdobje si tega ne očitam več, vem, da sem bila mlada, na življenje totalno nepripravljena in so me lepe besede zavedle. Si pa še danes čestitam, da sem to zmogla in si uredila življenje brez prepirov in tepeža.
Vem, da bo uspelo tudi tebi, saj si prvi in najtežji korak že naredila, ostalo pa še pride.
tejkica
9. jun 2010 20:17
Vandelina jr: Kot sem rekla; nisem pravnica niti nevem kako bi to v praksi delovalo, navedla sem le eno načelo tj. načelo dobrovernosti. Opisala sem kako je moje stališče glede tega, pripisala pa tudi da nebi vedela kako, koliko ter če sploh bi tako stališče sodišče sploh upoštevano. Ker po tvojih prespevkih sklepam da si izobražena in razgledana oseba, kateri je tudi življenje dalo marsikatero lekcijo in neprecenljive izkušnje, prikazalo nova spoznanja ter poglede na določene situacije te spoštujem. Nisem te želela popravljati oz. ti oporekati. To, kar si ti verjetno razumela kot neko trditev v katero sem 100% prepričana, je bilo le moje vprašanje tebi oz. nekomu, ki o tem ve dosti več kot jaz, da pove še svoje mnenje in se morda tudi tu najde kakšna rešitev. Se ti iskreno oprvičujem, da je prišlo do nesporazuma. home made
11. jun 2010 11:17
japaja: vem da spremembe ne pridejo čez noč, da sem se od bivše zveze pobrala sem potrebovala skoraj 2 leti, v tem času pobiranja nisem bila v zvezi in sem močno delala na sebi. Ampak kot zgleda ne dovolj, da sem si našla spet težave. Nekdo je omenil knjige Sanje Rozman... takrat sem prebirala Paklensko gugalnico... ! In tudi sedaj bom rabila kar nekaj časa da bom predelala vse, kar se je zgodilo. Odkar me 1 teden ni pri fantu, me tale njegova sestra še bolj bombandira z grozilnimi smsji ( prvi ki sem ga pomotoma delno prebrala je vsaj tak bil ) al pa kliče iz različnih tel. št., prvič sem dvignila saj nisem vedela kdo kliče ( mogoče kaka sošolka iz faxa od katere cifre nimam sem si mislila, ker se to večkrat tudi zgodi ), sedaj ne dvigam telefona pa tud razen prvega smsja, ki sem ga odprla brez da sem videla od koga sploh je ( imam tak čuden mobi da ne pokaže takoj imena ), ostalih nisem brala, ampak mi gre vse kar precej na 'živce' ko maš 30 neodgovorjenih klicev in enih 25 smsjev vsak dan od te ženske, pol pa še neveš če je od koga drugega kak sms vmes( ker šele ko odpreš sms, piše ime pošiljatelja ), pa moraš gor odpret ... ahjej ... :/ Fantu sem pred 3 dnevi po telefonu omenila da začenjam dobivati spet neke čudne smsje, več kot ponavadi in je naredil baje take scene pri sebi doma, ko je tašča spet sestro gor pripeljala na kmetijo, da sta se obe kar takoj obrnile, tako mi je vsaj fant od mlajše sestre, s katerim sem v prijateljskih odnosih v naglici povedal, ko sem ga danes zjutraj v ljubljani srečala, čeprav nisem o tistem kraju in dogajanju tam nič vprašala, saj me ne zanima. Drugače pa dela blizu mojega stanovanja. Zanimivo se mi zdi, saj mi fant tega ni omenil. Najverjetneje me noče obremenjevat in da vem čim manj kar se tam prepirov, grozot dogaja. Meni prav ugaja, da imam mir pred tem. Močna sem :D Postrzjaca
11. jun 2010 11:43
Postrzjaca je napisal/a: |
Močna sem :D Postrzjaca |
Bravo, kar tako naprej!
Glede nadlegovanja po gsm-ju, najbolje bi se bilo temu izogniti z menjavo številke.
girica http://sladki-koraki.blogspot.com/
11. jun 2010 11:45
Postrzjaca, drži se. Saj bo enkrat tudi zate se razjasnilo nebo, in potem bo to le še en neprijeten spomin. Malčica
11. jun 2010 14:33
Najbolje bi bilo naročiti novo številko, tole pa nekaj časa obdržat in "sms-je" je shranjevat za vsak slučaj, saj so zelo dober dokaz....in nikoli ne veš kdaj boš dokaz potreboval...uradno ali pa le samemu sebi , zakaj ne več "tja" gor..
Escada
Sporočilo je spremenil(a) escada dne 11. 2010 14:34
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Najboljši limonini razpokančki