Kmetija

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

10. dec 2011 16:38

Informacija, ki jo imam ,ustreza opisanemu dogodku po kraju in času.

" Ne, laže pa ne ciciban." ( Oton Žušančič)

F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 10.dec 2011 16:43

jancika  

član od: 3.3.2008

sporočila: 45

10. dec 2011 18:11

POST OD TARJE83

Manca lepo prosim, no name calling. Nacedil, zazgal....pa kaj.... jaz se zdaj ne najdem nic o tem. Zakaj pa pol ni zaprt...to mene zanima....zato sem napisala pa kaj, ker ocitno ta pozig ni mogel biti tako obilen, da se zdaj frajer sprehaja svobodno....

Seveda lastnikom najbrz ni bilo to pa kaj....ampak, jaz pravim,da ima vsaka zgodba dve plati. Mi tukaj vemo samo za frinino....da se ga je nacedil in sel zazgat....drugega ocitno obe s Issi se nisva nasle. Zgleda da sva res goreci fenici, da nama se internet ne dopusca blatenje 'najinega' Mateja. Daj lepo te prosim no...

Ce smo pa ze nesramni, ce mene primerjas z otrokom.....ce me primerjas z mojo puncko, sem ponosna!

Nekateri bi morali tukaj res vec po receptih brskat kot karkoli drugega.....

Tarja83

Sporočilo je spremenil(a) Tarja83 dne 10.dec 2011 14:02

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Stran:

« prejšnja1...109110111112113114115116naslednja »

Število sporočil: 1152, prikazujem sporočila od 1131 do 1140

Odgovorite na temo

odstavek

Pot: p

Vključite svoj podpis

Pa saj ne morem verjet,kar trikrat sem prebrala tvoj post Tarja 83!!!!Kakšen človek si?Katere vrednote so zate prioritetne?Žalostno,res žalostno,kaj drugega v tem trenutku sploh ne morem zapisat.

jancika

Sporočilo je spremenil(a) jancika dne 10.dec 2011 18:13

Tarja83  

član od: 17.11.2006

sporočila: 273

10. dec 2011 18:34

Taj ga pa se cetrtic pa bo mogoce bolj jasno.... jezos kristos pa ne vem no a se da tu se sploh kaj napisat al se mora clovek se samo podrejat. Ena bedasta kmetija mora zaj bit odraz vsakega ko tukaj pise al kaj. Nisem nikoli napisala, da zdaj je pa frina ne vem kaj ko pise o Mateju kot blinkerju ali pa Issi, ko je nasprotna le- tej nekaj in oh in sploh. Js ne razumem in ne verjamem govoricam, ki nimajo dokazov. Zato bom se zdaj za ta pozig rekla pa kaj, ker se vedno ne verjamem da je bilo vse tako kot se tukaj trdi. Ce sem zaj pa zaradi tega neko govno al karkoli pa lepo prosim....

Govorice so zame cvek in tudi ta novica zame ni dokaz, saj je v Brezicah bilo takrat veliko 27-letnikov.

Pa enostavno se tukaj najdejo osebe,ki ocitno iscejo iglo v senu alpa tako kot pravi ta opevani Matej odkrivajo toplo vodo. Naj vsak napise svoje mnenje, brez da bi cloveka enkrat imeli za budalo ali karkoli. Ce si pa temu mnenju nasproten pa bodi, samo brez raznih obtozevanj kaka oseba si in tako naprej.

Js lahko tudi igram umazano igro in napisem kaka oseba si ti jancika, ce moras eno stvar prebrat trikrat pa ti se vedno ni nic jasno. Ce sem po tvojem tretjem branju kratkega teksta zate clovek, ki je pomilovanja vreden pa naj bo....PA KAJ! Te ne poznam in mi je tvoje mnenje.....

Moja prioriteta vsekakor ni kmetija in pa tale forum.

Hvala lepa vse gospe in bi bilo lepo, ce bi se vcasih malo nad  sabo zamislile, kot pa da daste samo kremplje na plan.

pa brisite zdaj....mi je kratkomalo ravno.... in se enkrat se bom ponovila kot marsikdo tukaj.... SKORAJ VSAKA DEBATA NA TEJ STRANI SE KONCA PRIBLIZNO ENAKO KOT TA. Ce ze ni drugih stvari, ki jih bi posameznice nasle, pa na koncu vedno ostane pravopis ali pa pomilovanje.

Tarja83

Sporočilo je spremenil(a) Tarja83 dne 10.dec 2011 18:35

Tarja83  

član od: 17.11.2006

sporočila: 273

10. dec 2011 18:39

Pa se to....le nekaj posameznic je tukaj, ko so si  'ustvarile ime'; ki lahko pocnejo kar hocejo, prizadanejo kakor hocejo. Te so pomembne tukaj. Ostali bomo zanje vedno manjvredni in vcasih celo bedasti. Zalostno je, da je sprva simpaticna stran kulinarika.net prisla tako dalec. 

Tarja83

ultranova  

član od: 30.11.2010

sporočila: 530

10. dec 2011 18:50

Ne jezi se Tarja,škodi lepoti.;))Saj veš,vsako tele ma svoje vesele;))

Jaz se tukaj še tudi nisem oglasila.Kmetijo sem gledala vsega skupaj 3x,pa še to ne do konca.Bi,pa ni bilo časa.Je tu boljše,kot tam.Po moje je Esada  Frinina učenka,glede na prebrano,tečnari in tečnari po svoje, doseže z podporo drugih svoj prav,pa veselo žali naprej. Verjetno premala vsaka metla,za njen prag.

ultranova

jancika  

član od: 3.3.2008

sporočila: 45

10. dec 2011 19:20

Tarja83,res se mi smiliš!Želim ti veliko pozitivne energije in če si mogoče opazila,sem se na temo kmetija oglasila prvič.To pa zato,ker kmetije ne spremljam in mi je malo mar kakšni karakterji so se znašli v njej(sem samo občasni gledalec).Sem namreč mnenja,da je vsak človek svojstven in vsega spoštovanja vreden.Vsi si pač nismo simpatični in obratno.Zbodel me je samo stavek "pa kaj",ki se navezuje na vse ostalo kar si napisala.Moj namen ni bil ,da bi te kakor koli užalila oziroma,da bi užalila kogar koli,ki tukaj podaja svoje mnenje,za kar ima pravico.Kot sem že rekla me je najbolj zbodel stavek....PA KAJ,KI LAHKO PONAZARJA MARSIKAJ.

jancika

Sporočilo je spremenil(a) jancika dne 10.dec 2011 19:21

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

11. dec 2011 8:20

No, pa smo jih dobili! Finaliste pač! Najbolj negativna osebnost ( objektivno, če pustimo po strani požig, nasilništvo in pijančevanje, iz tistega kaj smo videli: Simona je pošiljal v koruzo kot strašilo, ukradel je denar družini in si kupil imuniteto ) in najbolj osovražena osebnost ( razen Esade ) subjektivno, ker ju je POP TV tako naredil. Psihološki laboratorij dela naprej: kako bodo glasovalci to videli.

A, ja: največjom poraženkom se čuti Valerija, se je jokala ( pa no od sreče ) pri Vlastini zmagi.

Pa tudi zanimivo: primerjajte izjave o mogočem izidu finala Vlaste in Mateja!

ežoj

Mygrace

sporočila: 6506

11. dec 2011 8:48

Na konc bom še za Vlasto začela navijat

(sam zato da ne bo Ežpj mislu da sm ljubosumna)

Mygrace

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

11. dec 2011 10:08

Pri trenutnem razpletu bi mi bilo vsekakor ljubše, da bi ljudje izglasovali Vlasto. Pa karkoli bi že ustvarjala na kmetiji. Mislim, da bi, v kolikor bi res koga naselila v svojem domu, bil to ožji izbor prijateljic, v kaj včjega, kot je naštevala, se vsekakor ne bi spuščala. Nima živcev. Kakor koli že, če bi hotele preživet bi nekaj pač morale delati in postoriti, mogoče bi sčasoma celo dobile voljo za kaj več.

Vse pa kaže, da bo ljudstvo izbralo Mateja, ker je kmet in računajo, da bo vozil na kmetiji kot je treba. Pa kljub vsemu, se jim ni toliko zameril kot Vlasta.

In življenje bo teklo dalje...do naslednje Kmetije.

zeta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti