8. dec 2011 9:19
Čeprav sem si že nekajkrat zabičala, da ne bom več "komentatorka", mi ta babji jezik ne da miru.
Torej, Esada je primerek ženske, ki si je res tudi jaz ne želim srečati niti na cesti. V eni reviji je omenjeno, da si želi izseliti se iz Slovenije na Norveško. Mogoče bi se tam ravno prav ohladila. Žal njen mož noče iz Slovenije.
O Valeriji pa še tole.Tudi piše v reviji, da je to dekle, po osemletni zvezi s prejšnjim partnerjem odšla le s kovčkom, ni vzela nič s sabo, pa je najbrž tudi kaj prispevala k skupnemu premoženju. V dvoboju je izzivalki dala pol svojega zaslužka. Mislim, da je pametno dekle in da je ona spregledala Esadino naravo. S kakšno pravico se Esada zaletava v Vesno in ji poje levite? Le kdo ima pravico nekega tako javno poniževati, celo tako, da je šla k Simonu domov in mu očrnila Vesno. Poden od podna. Jaz se takih ljudi bojim bolj kot kuge.
Res so prodali svoje ime, pa tudi pokazali, kakšni ljudje so. Jaz sem izjemno tolerantna oseba, ampak mislim pa, da bi z Esado hudo ropotali in je lahko vesela, da jo sploh poslušajo.
Kar se pa prešuštnic tiče, pa tole. Hvala bogu, ljubezni se ne da ukazovati, niti planirati, kdaj naj pride. Čustveno razštelan človek kot je Vesna, prav kliče po nežnosti in razumevanju. Kot taka je, sama ni vedela kdaj padla Simonu v naročje kot zrela hruška. Če je platonska ljubezen vzrok za sežiganje čarovnice na grmadi, potem bi bil ta svet ena sama grmada. Vse kar počne ta ubogi deklič, me vsakič znova prepriča, da je čista kot jutranja rosa. Ta svet pa, misleč, kako je dober in pravičen, pokvarjen kot kvargelj. To pa je moje mnenje.
naor