Poznate mogoče ki izdela dobro kuhinjo po meri.V mislih imam to z leskom.Po možnosti iz gorenjske ali Ljubljane z okolico.
leni1
Poznate mogoče ki izdela dobro kuhinjo po meri.V mislih imam to z leskom.Po možnosti iz gorenjske ali Ljubljane z okolico.
leni1
2. okt 2007 20:24
Midva sva pred 2 leti dala delat dnevno z računalnico po meri, izbrala Mizarstvo Setnikar, so sicer kar dragi, a natančni in zelo kvalitetno!!! Se pa zelo držijo rokov (vsaj takrat ko sva midva naročala). So tudi tazgornji naročili otroško sobo pri njih in zelo zadovoljni! http://www.pohistvo-setnikar.si/index.html p
2. okt 2007 21:01
Pozdravljena. Jaz poznam mizarstvo Peternelj iz Škofje Loke. Tam je nekoč delal tudi moj fant. Potem pa sva se preselila v Postojno in je pustil službo. Meni bojo v novi hiši vse delali oni in mojim staršem bojo opremili celo hišo na morju. So ful ful natančni. Pomagajo z idejami. Pohištvo je res kvalitetno. Montaža je odlična. Vratca nič ne visijo, panti funkcjonirajo (za razlike od moje sedanje kuhinje kjer je treba pante mesečno nastavlat da si je kj podobno)
2. okt 2007 21:05
Leni 1 klikni Lesocom .V najdi.si je prvi zadetek .Iz lastnih izkušenj vem da so super samo zelo zasedeni.Pokliči in se pozanimaj. Lepo pa radi se imejte ursa40
3. okt 2007 7:46
Midva sva naročila dnevno sobo pri podjetju Smolej. Moram rečt, da sva za enkrat zelo zadovolna. Pri našem fantu, ki odkriva svet se zelo dobro drži in uspešno kljubuje raznim zaletavanjem z avtomobilčkom, metanju kock,... Je pa res, da so malce dražji. Samo sva ravno nekaj dni nazaj z možem ugotavljala, da sva se pravilno odločila.
Slišala sem pa že pohvale za Mizarstvo Kutnar iz Škofljice.
marelica
3. okt 2007 13:32
Mene pa zanima, od katerih kuhinj pa pričakujete, da bojo vratca visela in da se bojo predali zatikali. Pri novi kuhinji se to niti pri Ž kvaliteti ne bi smelo zgoditi. Je pa precej odvisno od uporabnikov. Moja ta stara kuhinja je zdržala caa 25 let, leto gor ali dol. Sem pa tja smo zamenjali kakšen pant. Tašča je 10 let za menoj kupila popolnoma enako kuhinjo, jo uporabljaja nadaljnih 15 let mogoče vsega skupaj tri leta (je bila odsotna). Kuhinja je popolnoma demolirana, pult zdrgnjen tako, kot pri meni ne bi bil v 100 letih, vratca visijo, predali visijo, vratca od štedilnika visijo, ni da ni. Poleg tega peče mogoče na vsake kvatre, ker je sama in pravi, da se ji ne splača. Zato se ne čudim, kako nekomu kuhinja po parih letih razpade. Meni ni niti po tolikih letih in sem jo zamenjala iz drugih razlogov.
Leni, na forumu ringaraja ali podsvojostreho.net poišči Laro. Ona je dala delat eno kuhinjo visoki sijaj enemu mlademu mizarju iz okolice Kranja in je z njo zelo zadovoljna. Še slika kuhinje:
http://www.go-design.si/galerija?imId=0&
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1883034
LP
3. okt 2007 13:52
Lijana, če daš kuhinjo delat, je kvalitetna, ali dokaj kvalitetna. Če jo kupiš v teh naših pohištvenih centrih, je pa ž kvalitete... (ne vse, vseeno pa ni uau...).
Sem imela prej doma masivno sobo, kupljeno v Slovenijalesu. Paniti so padali ven po mesecu dni. Pa mi jih je mizar menjal, ker panti so bili okej, odprtine zanje pa prevelike, ali premale, ne vem kaj že... In prav tako še nekaj ostalega pohištva, predal pade iz nosil. Predalu se izsuši lepilo in prva fronta ostane v rokah... In še in še...
Moja kuhinja Lipa je bp, moram rečt. V hišo bom dala nekaj podobnega, kot imam sedaj, samo firmo bom menjala, pa ne zaradi kvalitete, pač pa cene...
lidka
3. okt 2007 13:58
http://mizarstvo-stritar.si//index.php?option= Sicer nimam njihove kuhinje, ampak mi je Andraž (na skupinski sliki čisto na desni strani) izdelal pohištvo za spalnico (omara po meri, nočni omarici, regal) in moram rečt, da je vse narejeno super in kvalitetno. Ti priporočam, da ga pokličeš in se bosta dogovorila. Če te še kaj zanima pa me kontaktiraj preko ZS, ker jih osebno poznam. alexis Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 03. okt 2007 14:02:01Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Milijonska juha