Katero je vaše najljubše? V mislih imam predvsem razne miniaturne (kompaktne) koščke, kot so recimo sadje iz marcipana, praline, truffles, in podobno......sprašujem pa zato, ker bi NUJNO rabila vašo pomoč in ideje, ker moram za ta petek pripravit eno darilo v tem stilu - domače praline(položene v papirnate košarice) ipd., pa sploh nimam več ideje, kaj še naj naredim, da bo pisano in lepo položeno na kakšen lesen pladenj/škatlo......
Rada bi torej v bistvu neko domačo bonboniero, izdelano z veliko ljubezni in truda...saj veste, da se že na daleč vidi, da si se res potrudil....:)
V mislih imam za zdaj pač praline ali truffle, sadje iz marcipana(čeprav v tem nisem preveč vešča), kakšne mandljeve kupčke (paličice mandljev oblite s čokolado), čokoladne kostanje.......ne vem, če je ravno dobra izbira, ampak od tu naprej nimam več idej....HELP!
Dala jih bom za darilo enim malo bolj petičnim gostiteljem v tujini in bi res rada, da izpade fenomenalno, kar sem prepričana da mi bo z vašo pomočjo res uspelo (v bistvu se mi že kar mudi, glede na to, da rabim to že za v petek)
Lepo prosim torej za kakšen recept, idejo, link, slikico.....
LP
Zala