Katero je vaše najljubše? V mislih imam predvsem razne miniaturne (kompaktne) koščke, kotno'>no'>no'>no'> so recimo sadje iz marcipana, praline, truffles, in podobno'>no......sprašujem pa zato, ker bi NUJno'>NO rabila vašo pomoč in ideje, ker moram za ta petek pripravit eno'>no darilo v tem stilu - domače praline(položene v papirnate košarice) ipd., pa sploh nimam več ideje, kaj še naj naredim, da bo pisano'>no in lepo položeno'>no na kakšen lesen pladenj/škatlo......
Rada bi torej v bistvu neko domačo bonboniero, izdelano'>no z veliko ljubezni in truda...saj veste, da se že na daleč vidi, da si se res potrudil....:)
V mislih imam za zdaj pač praline ali truffle, sadje iz marcipana(čeprav v tem nisem preveč vešča), kakšne mandljeve kupčke (paličice mandljev oblite s čokolado), čokoladne kostanje.......ne vem, če je ravno'>no dobra izbira, ampak od tu naprej nimam več idej....HELP!
Dala jih bom za darilo enim malo bolj petičnim gostiteljem v tujini in bi res rada, da izpade fenomenalno'>no, kar sem prepričana da mi bo z vašo pomočjo res uspelo (v bistvu se mi že kar mudi, glede na to, da rabim to že za v petek)
Lepo prosim torej za kakšen recept, idejo, link, slikico.....
LP
Zala