2. okt 2007 11:14
mamamia, se strinjam. Imam shranjenih kar nekaj zelo starih receptov, ki sem jih dedovala in zapisovala še kot dekle, a povsem pod drugimi imeni kot jih najdem tukaj. Primer: Mađarice imam že kake trideset let napisane v receptu pod Plošče (zakaj? bog si ga vedi !) Šele trukaj sem ugotovila, da je to eno in isto. Še kar nekaj je takih in verjetno se to dogaja vsem. Potem pa si zamislite, če si podoben oz. taisti recept pod drugim imenom spregledal in objavil svojega Iz istega naslova tudi jaz ne prispevam recptov, da ne bo preveč nepotrebnih komentarjev, jeze, zgražanja ....... Že zaradi žolčne razprave o slovnici, se jih kar nekaj ne oglaša več, vendar to nekaterih ne moti "kaj ne?"
Tako kratko je življenje in tako ranljivi smo. Raje si napišimo kaj lepega in vspodbudnega, tisto kar nas moti preskočimo ali konkretno predlagajmo kako stvar urediti. Seveda ima lahko kritika pozitiven uspeh in je zaželjena kadar se iz tega kaj naučimo, sam povedati je treba na pravi način.
Besede namreč velikokrat bolijo veliko bolj kot vsak udarec in nekomu lahko z negativnim odnosom vzamemo še tisto malo samozavesti kot jo ima.
Lepo se imejte in kaj sladkega pojejte .... mogoče bo potem svet malo lepši
kobra 1