Prosim, če katera ve kje bi se dobili navojni zamaški za sok, prilagam link za kakšne steklenice, hvala za odgovore. http://www.presad.si/presad.php?start_page_id=7
stani
Prosim, če katera ve kje bi se dobili navojni zamaški za sok, prilagam link za kakšne steklenice, hvala za odgovore. http://www.presad.si/presad.php?start_page_id=7
stani
1. okt 2007 21:41
Te zamaške iščem tudi jaz, sem spraševala vsepovsod, pa jih ne dobim!
Santina
neznan uporabnik
1. okt 2007 21:45
kako leto nazaj so imeli takšne zamaške na neki prireditvi kot dobitek na srečolovu...ne vem če kaj pomaga... lovebeyba
1. okt 2007 22:15
Medve ssosedo sva razmišljali, da bi poklicali kar v PRESAD in bova prav lepo prosili,če nam jih nekaj odstopijo. Beseda ni konj - pravi pregovor. Več kot ne ne morjo rečt. tutifruti
1. okt 2007 22:34
Poglej v trgovinah kjer prodajajo steklenice. V Kranju je v Stuževem trg.Korotan.LP arabrab
1. okt 2007 22:41
Steklarna Hrastnik jih ima skoraj zanesljivo. Pa še blizu jo imaš, stani. saj veš, na Krajnskem je trgovina. Je dobro označeno. rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 01. okt 2007 22:42:23
1. okt 2007 23:20
Ja, v industrijski steklarni Hrastnik imajo vse velikosti zamaškov evamaja
2. okt 2007 8:55
Mogoče jih ima tudi v Trzinu. Mislim da je to Stenko, nisem pa 100%. lp Vesna
2. okt 2007 9:17
Mislim, da jih v Stenko imajo. Sem bila pred kratkim tam in mislim, da sem jih videla. Lp magnolija Sporočilo je spremenil(a) magnolija dne 02. okt 2007 10:02:10
2. okt 2007 12:03
Najlepša za odgovore, Rimljanka a veš, da sem si mislila da jih v steklarni mogoče imajo bom šla ta konec tedna pogledat. Hvala še enkrat. stani
2. okt 2007 12:31
Ja v steklarni v Hrastniku jih imajo smo bili včeraj tam, pa še veliko različnih pokrovčkov za vlaganje, plutovinastih zamaškov...., če pa slučajno česa ni pa šef Bine naroči in te po tel. obvestijo, ko dobijo. Pa še velika izbira okrasnih stekleničk za darilna pakiranja raznih domačih likerjev. Seveda je tudi vsega ostalega dovolj nashaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton
Hačapuri - gruzijski kruh