zanima ne če je že kdo dobil vračilo za tele .priključek in koliko.
lp sašo
vodnar42
zanima ne če je že kdo dobil vračilo za tele .priključek in koliko.
lp sašo
vodnar42
1. okt 2007 21:03
Ne še, vendar čakam. buča
1. okt 2007 21:48
Da, moja tast in tašča sta že dobila in sicer 250€, ker sta pristala na polovični znesek. To je bilo približno nekje spomladi. jessy6
1. okt 2007 22:18
Ja, v KK vračajo. Kolikor vem, je večji del bil izplačan v septembru, seveda tistim, ki so predložili kompletno dokumentacijo o vlaganju. Ognjič
2. okt 2007 13:14
A za vloge je pa že prepozno? vanjatajnsek
2. okt 2007 19:26
jaz sem vlogo že dal in gre vse preko krajevne skupnosti. ne vem pa če bom dobil kaj nazaj.leta 1994 sem plačal 1000 mark in priključek 50 jurjev. lp sašo vodnar42
2. okt 2007 19:49
V Zgornji Savinjski dolini so tri občine denar že izplačale, vendar različne zneske - odvisno kdaj si telefon dobil in koliko si plačal. Mislim pa da so se zneski gibali nekje od 250 do 3000€. Izplačevali pa so tudi že v okolici Šoštanja. LP mojca
2. okt 2007 20:35
Ja, mi smo dobili nazaj vrnjeno v celoti. Smo pa bili sami vlagatelji, ker če gre to preko krajevne skupnosti, ostaneš praktično praznih rok. LP mina20
2. okt 2007 21:05
šoštanj je že dobil izplačano .. pr nas smo dobil 1300 € .... pa vlagala je ks - čist odvisn kk so te stvari pošlihtane na samem sedežu ks ...... maserka Sporočilo je spremenil(a) maserka dne 02. okt 2007 21:06:43
2. okt 2007 21:08
Kdo pa je upravičen do vračila? Kam pa si moral oddati vlogo? Mislim, da je ta novica ušla mimo mene.. Hvala za informacije Natali
3. okt 2007 9:05
Pozdravljeni! Sem članica Komisije za vračilo vlaganj v JTO, zato vam lahko na kratko odgovorim: V Ur.listu 10/2004 z dne 06.02.2004 je bil objavljen Javni poziv za vlaganje zahtevkov za vračilo v javno telekomunikacijsko omrežje (JTO). Rok za vložitev je bil 4 mesece po objavi v ur.listu. O tem se je veliko pisalo v sredstvih javnega obveščanja (časopisi, TV, radio). Po sprejetju sprememb in dopolnitev Zakona o vračanju vlaganj v JTO je bil v 60 št. ur.lista lani objavljen ponovni poziv (drugi) za podaljšan rok za vložitev zahtevkov in sicer do 12. oktobra 2006. Tudi ta poziv je bil objavljen v vseh medijih. Občani so vlagali zahtevke odvisno od načina pridobitve telefonskega priključka- preprosto povedano: če so sodelovali v skupnih akcijah v krajevnih skupnostih, so morali zahtevek vložiti v KS, preko katere so priključek dobili, v primeru individualno sklenjene pogodbe s PTT-jem, pa so morali vložiti zahtevke na pristojnem državnem pravobranilstvu. Izplačila so določena s količniki, glede na to koliko se je v določenem obdobju vlagalo v izgradnjo te infrastrukture. Poravnave za individualne vlagatelje in lokalno skupnost sklepa državno pravobranilstvo. Da ne bom predolga: na žalost so vsi tisti, ki niso pravočasno vložili zahtevka, ž "ostali zunaj" poravnave. Lep dan! mestnac2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči