Okulist

c_zvezda  

član od: 9.2.2007

sporočila: 41

tema odprta - 1. okt 2007 19:29 | ogledi: 4.080 | odgovori: 5

Katerega okulista na področju Novega mesta, Bele krajine in okolice mi priporočate?

Ker imam slabe izkušnje z okulistom v našem majhnem kraju (2krat neprava dioptrija... :(), bi rada koga ki je strokoven in naredi kakovostna očala.

Prosim za informacije na ZS, da ne bomo reklame delali.

Hvala...

c_zvezda

pšeničnik  

član od: 11.9.2007

sporočila: 61

1. okt 2007 20:08

Redno hodim na preglede in posege (sem diabetik z ornk stažem) v bolnišnico v Novem mestu k dr. Barbari Tratnik Jaklič in sem zelo, zelo zadovoljen. Je pa tudi zasebna ordinacija dr. Pušnika v Ločni - Novo mesto. Odvisno, za kaj potrebuješ okulista. pšeničnik

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

1. okt 2007 21:01

Menda nimaš slabih izkušenj z optiko M (Metlika)? Jaz sem bila z njimi zadovoljna, dokler sem pač bila v BK. Atina

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

3. okt 2007 2:19

Priključila bi se kar k tej temi in prosila za nasvet. Tašča bi morala na operacijo zaradi mren na obeh očesih. Tast je bil pred ca. 2 leti na podobni operaciji v Murglah in na oko, kjer je bil poseg, več ne vidi (prej je videl megleno). Prav tako tudi moja znanka ni bila zadovoljna z rezultatom (v Murglah). So se pa baje preselili nekam drugam. Prosim za nasvet, kam naj gre tašča na operacijo, lahko tudi privatno. Hvala Lili lili A.

c_zvezda  

član od: 9.2.2007

sporočila: 41

3. okt 2007 9:06

Atina je napisal/a:
Menda nimaš slabih izkušenj z optiko M (Metlika)? Jaz sem bila z njimi zadovoljna, dokler sem pač bila v BK. Atina
Res ne bi rada delal reklame - ne dobre ne slabe. :) Okulista pa iščem samo za STROKOVEN pregled in izdelavo KAKOVOSTNIH očal. Ne potrebujem nobene operacije sive mrene, sem še kar mlada (21); ne bi pa rada da mi kak "okulist" pripomore k vse slabšemu vidu, namesto obratno. Lep pozdrav c_zvezda

PISTACIJA  

član od: 7.1.2007

sporočila: 105

3. okt 2007 10:13

c_zvezda, verjetno ti bo predaleč, je pa zelo v redu: Optika Bautin Stojan Krško. Pa sam g. Stojan ti lahko izmeri, je miren, si vzame čas, te posluša, da čisto po domače poveš, kako vidiš. Je pa treba vprašat, kdaj on dela. PISTACIJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti