Ali ima kdo kakšno izkušnjo s šolo jahanja v Ljubljani oz. bližnji okolici?
Moj desetletnik si namreč močno želi obiskovati kakšen tečaj za popolne začetnike.
LP
Ali ima kdo kakšno izkušnjo s šolo jahanja v Ljubljani oz. bližnji okolici?
Moj desetletnik si namreč močno želi obiskovati kakšen tečaj za popolne začetnike.
LP
1. okt 2007 9:20
Nečakinja obiskuje tečaj na Igu, je zelo zadovoljna. Dodelijo ti konja primernega tvoji velikosti, med drugimi tudi zanj skrbiš, ko prideš tja - ga krtačiš itd... Za ime ne vem, lahko sporočim popoldan, ko pride nečakinja iz šole. p
1. okt 2007 9:22
Tema kot nalašč, samo mene zanima, če kdo ve za kakšno šolo jahanja v Posavju. Tudi za popolne začetnike. LP, Rmeli Rmeli
1. okt 2007 10:08
super tema....mene tudi zanima, če je kje šola jahanja v okolici Kamnika, Mengša in domžal.... pelican
1. okt 2007 10:57
V PODVINU NA GORENJSKEM SO BILI ZELO ZADOVOLNI VEČ NA www.jahalni-center-podvin.com motorček
5. okt 2007 22:02
Pozna zahvala Majamarko, vendar do danes odsoten. Takoj v ponedeljek pokličem na Ig. Lahko pa posreduješ še kakšen vtis s šolanja. LP
5. okt 2007 22:53
Šola jahanja je tudi v Zavodu za usposabljanje invalidne mladine v Kamniku. Tel 01 8317444 as1
6. okt 2007 9:32
http://www.kkcavallo.si/ se opravičujem, ker se nisem javila prej, malček raztresenosti... nekaj utrikov iz tečaja si lahko ogledaš v albumu (tu so prve učne ure - drža itd) http://majamarko.smugmug.com/gallery/2048839#105263003 ps. če imaš še kako vprašanje - lahko tudi preko ZS. Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 06. okt 2007 09:35:50
6. okt 2007 11:19
Majamarko, mislim , da smo resni kandidati za začetni tečaj. Takrat se ti javim in oddolžim s čajem in vejico kar na Igu. LP
6. okt 2007 11:29
Pri Janharju v Hrašah, Smlednik. Tja jaz hodim že dolgo...... Motorček kje v Podvinu? Tam zraven, kot je Reševa vrtnarija? Tam so določeni konji shirani. kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Enostavna zelena juha