![](/userdata/avatar/DSG7H0FJUV5L8GHN6FGC.png)
29. okt 2002 23:18
Prosim NE izkoriščajte moje beležke, ker bo potem zaprta za standardne uporabnike. Uporabljajte jo le tisti, ki mislite postati nadstandardni član! Pozdrav![](/forum/jernej.gif)
29. okt 2002 23:18
Prosim NE izkoriščajte moje beležke, ker bo potem zaprta za standardne uporabnike. Uporabljajte jo le tisti, ki mislite postati nadstandardni član! Pozdravneznan uporabnik
30. okt 2002 13:31
30. okt 2002 13:44
Črna Oliva: Prosim, če si preberete rubriki POMOČ (solnice na levi) in tablico 2. november, ki je na portalu. Recepte boste imeli, plačljive bodo nadstandardne storitve, kot so tiskanje receptov "na lepo", moja beležka, animirane voščilnice, smeškoti v forumu, zvezdice, ki prikazujejo novosti, iskalec (razen iskanja enkrat dnevno ali pa omejitev števila zadetkov). Skratka, KulSlo ne bo treba plačati, plačati bo treba nadstandardne, torej dodatne storitve. Osnovne storitve pa so brezplačne, RECEPTI, FORUM, LOKALI, OCENE itd... Pozdravneznan uporabnik
30. okt 2002 14:26
27. nov 2002 19:17
Novosti: Delovno ime nadstandardnega paketa ne bo več v veljavi. Uporablja se končno ime KULINARIČNI PLUS PAKET. Iskalec bo odprt za vse, uporabniki brez PLUS paketa bodo v vsaki rubriki dobili le en zadetek. Pozdrav Jernej
3. dec 2002 8:28
Kako se prijaviš na PLUS PAKET? Ali sem kje zgrešila navodila? Zdenka
3. dec 2002 9:48
Zaenkrat imate vsi Plus paket... Ko se bo možno naročiti, ne boste mogli zgrešiti...
7. dec 2002 14:50
Sem pa tudi mal neumna, vpašam nekaj ne da bi prej vse strani prebrala. Se zgodi! Čao
7. dec 2002 18:31
Uh, nihče ne pričakuje od vas, da boste vse brali!
10. dec 2002 22:50
Hvala, te zadnje info so me rešile iz zadrege...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Zdrava orehova potica
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira