5. avg 2002 22:17
Sicer smo v trdem kapitalizmu, tako da je letna naročnina pravi izraz. Bolje se mi sicer sliši: letna stimulacija Me veseli, da ti je všeč... Kar veselo uporabljaj beležko. Kmalu boš lahko v beležko poleg recepta shranila svoje opombe in tiskala recepte tako, da bodo drugi samo gledali. No, pretiravati ne smem, saj veste, da iz WWW strani ne morete tiskati tako kot iz Worda ali namiznozaložniškega programa... Ampak tiskanje bo tako, brez solnic, brez polja za komentar, samo recept in opombe, če boš želela. Skratka, nič navlake, večina receptov bo prišla na eno A4 stran... Potem bom za ta trenutek izčrpal svoje ideje za beležko... Če ima še kdo kakšno idejo, bom ocenil, če je izvedljiva in jo... no, izvedel Trenutno delam možnost sortiranja po datumu ali imenu recepta za v beležko pri mojih recpetih in priljubljenih receptih, da ne boste vezani na datum (zdaj se sortira po datumu, zadnji prispeli zgoraj). Lahko boste imeli tudi po abecedi, če boste hoteli... In ne... Iskalca za v mojo beležko pa ne bom delal. Preden vprašate Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije