Mogoče kdo ve katere fakultete v Sloveniji izvajajo študij na daljavo in za katere programe?
Hvala.
c_zvezda
Mogoče kdo ve katere fakultete v Sloveniji izvajajo študij na daljavo in za katere programe?
Hvala.
c_zvezda
29. sep 2007 18:33
Pozdravljena! Vem da študij na daljavo poteka preko DOBE-študijsko središče. Mislim da je MB, Lj in CE. Progam je bolj za ekonomijo. Upam da sem ti pomagala. Lep pozdrav! Korošica korosica
29. sep 2007 19:26
študij na daljavo ekonomske fakultete smer visoka poslovna šola ali ekonomija. Če želiš kaj več vedet o tem, vprašaj. Jaz sem na tem faksu. Lp mina20
29. sep 2007 19:33
tudi jaz sem ŠND VPŠ 1. letnik , zdaj grem v drugi semester,ce te kaj zanima vprasaj vida70
29. sep 2007 21:34
Nekaj sem po netu brskala in sem zasledila programa PROMET in POŠTNI PROMET, ker me namreč ekonomija ne zanima.... Mogoče kdo pozna ali študira kaj od tega? c_zvezda
1. okt 2007 20:39
A imate tisti, ki študirate na daljavo status študenta? c_zvezdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Polnjene paprike