Pri nas imamo radi mehiško hrano.Mogoče kdo ve, kako je narejena bbq marinada. Fingersi so nam odlični. Mi lahko pomagate, da jih naredim tudi doma.
londonska rezina
Pri nas imamo radi mehiško hrano.Mogoče kdo ve, kako je narejena bbq marinada. Fingersi so nam odlični. Mi lahko pomagate, da jih naredim tudi doma.
londonska rezina
29. sep 2007 17:08
To bi tud jest želela vedet. muca1
29. sep 2007 19:15
Katera bbq marinada? Mehiška kuhinja jih pozna zelo veliko, tako da bi kakšen podatek več o okusu prav prišel, pa lahko pošljem, jih imam precej na zalogi.
Pa tudi striček google, če vtipkaš mexican food, mexican culinary, bbq marinade in podobno vrže ven eno malo morje receptov.
Mamamia
mamamia
29. sep 2007 20:38
Ne vem točno katera marinada je to. Ima precej sladek vendar prijeten okus. mogoče ima celo okus po suhih slivah in medu (vsaj nam se zdi). V restavraciji dobiš fingerse v tej marinada in je temno rdeče rjave barve. Z eno besedo odlična! londonska rezina
1. okt 2007 7:08
To je omaka, ki jo uporabljajov tej restavraciji. http://www.meksiko-si.com/omake.php muca1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Carbonara s krompirjevimi tortelini
Polpetki iz melancan