pozdravljeni!
imam majhn problem, saj sm založila decemberske številke Lis, v katerih so bili recepti novoletnih piškotov. Če ima katera te Lise, bi mi jih lahko posodila ali pa poslala kopije?vse plačam. hvala
Anansie
pozdravljeni!
imam majhn problem, saj sm založila decemberske številke Lis, v katerih so bili recepti novoletnih piškotov. Če ima katera te Lise, bi mi jih lahko posodila ali pa poslala kopije?vse plačam. hvala
Anansie
25. sep 2007 22:03
ja vse recepte k so bli v decembrskih lisah od 2004 naprej.pa recepti k se zbira najpiškot Anansie
25. sep 2007 22:22
A bo katera poskušala s svojim receptom na novem naj piškotu 2007? ANJA
16. nov 2007 18:20
Čer. Jaz sem poskusila z receptom, pa sem bila danes rahlo razočarana nad rezultati, ker so le-ti dokazovali še eno kuhinjo več. Škoda... Jerča Sporočilo je spremenil(a) Jerča dne 16. nov 2007 18:20:52
16. nov 2007 18:49
sama nisem sodelovala, a so mi letosnji naj piskoti tako tako, res nič posebnega. Leto ali dve nazaj pa se mi zdi, da je bilo nekaj res originalnih in domiselnih receptov. Mamami mamamia
16. nov 2007 20:20
Jaz letos tudi nisem sodelovala, sem bila lani preveč razočarana nad izborom finalistov. Saj ne,da hvalim svoje, samo nekateri res niso bili za dol past. Bom pač doma naredila svoj izbor naj piškota, domači so tako ali tako zelo stroga komisija. Ni vrag, da jim eden od predvidevam 14ih, kolikor jih imam na listi trenutno, ne bi bil všeč. Letošnjih finalistov uradnega izbora pa še nisem videla. Ninja24
17. nov 2007 16:09
Mogoče bo katero zanimalo, mogoče katera že pozna to stran, ampak vseeno .... nekaj idej za lažjo izbiro novoletnih piškotov,keksov....mogoče nekaj novega.... http://www.sladkosned.net/category/cajno-pecivo/ gordanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gravče Tavče ali Prebranac
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom