25. sep 2007 15:22
Loniiii, sej tako hudo pa spet ni, tud teniske so dobre , še najbolj špasno bi blo pa, če greš v salonarjih, itak je do hiše asfalt Ognjič
25. sep 2007 15:22
Loniiii, sej tako hudo pa spet ni, tud teniske so dobre , še najbolj špasno bi blo pa, če greš v salonarjih, itak je do hiše asfalt Ognjič
25. sep 2007 15:27
Ognjič, še bolj hecno je to, da jih v svoji omari s čevlji sploh nimam, salonarjev. Nisem jaz za take špase. Čeprav mi prijateljica špara svoje poročne, menda so ratali že čisto sivi. Loni Makaroni
25. sep 2007 15:27
aja, saj sem tale Kališevc že videla od blizu, ma sem počela takrat vse drugo, kot gledala, kje me vozijo. Loni Makaroni
25. sep 2007 15:29
Opala, kaj si pa počela? Ognjič
25. sep 2007 15:30
nImam pojma, vpraši Val, valjda sem imela svoja super očalca na nosu.
Loni Makaroni
25. sep 2007 15:32
No, sej sem vedla, brez očalc, kot tud v Italiji, zato pa poročni čevlji še kar čakajo Ognjič
25. sep 2007 15:33
jih bom imela v nedeljo za razpoznavno znamenje, samo še prah z njih pobrišem... ko jih najdem
Loni Makaroni
25. sep 2007 16:55
Loni, ne bom prišla iz Ljubljane, žal. Saj bo najbrž kakšna druga se našla, no...........malo jih pobezaj in podregaj, majamarko, recimo (al pa še kakšno drugo). rimljanka
25. sep 2007 18:09
Pa res mislita peš od Ribnika do Kališovca? To pa ni tako blizu. Čisto dovolj bi bilo iz Senovega ali celo Dovškega....
25. sep 2007 18:13
rimljanka, jaz bi zelo rada prišla, pa moj šofer štrajka, pravi da sva bila 14 dni nazaj na trgatvi...eh moški...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami