28. sep 2007 20:59
Mayisa, pa veš zakaj so recepti in forum tako super? Zato ker dobiš informacije iz prve roke, kako je treba narediti da ni preveč tekoče, da stoji pokonc, da ni zažgano, daje recept še boljši... Na forumu dobiš en kup informacij iz prve roke. To pa zato, ker informacije posredujejo tisti, ki imajo izkušnjo, ki so recept v resnici probali.
Če bi vsi pošiljali skopirane slike (sploh ne vem, če je dovoljeno kar tako kopirati slike) in recepte, zraven pa trdili, da so v resnici jed skuhali, ne vem kakšne informacije bi lahko sploh delili na forumu... Potem raje odprem kuharsko knjigo ali časopis. Meni jedi po receptih iz časopisov redko uspejo tako, kot zgleda na sliki. Opazila sem že večkrat, da so pri različnih receptih iste slike.
Zato je Kulinarika tako super. In taka laž izniči ves trud ostalih, ki se trudijo, pa jim ne uspejo take super mega profesionalne torte. Ne vem, kako bi se počutila, če bi objavil nekdo sliko tvoje torte, s katero si se trudila več ur, zraven pa bi pisalo, da jo je on naredil. Sploh pa ne vem, zakaj je "osumljenka" sploh to naredila, ker dela v resnici lepe torte in bi se lahko pohvalila s svojimi, ne pa tujimi. Lahko bi slike ravno tako skopirala (saj namen je bil itak ideja), zraven pa ne napisala, kako je bil mož srečen, ko jo je dobil.
Tudi jaz rada gledam lepe slikice, tu na kulinariki jih je polno, čene pa pogledam še na kakšno drugo stran...
feferon