Kako naj odstranim sledi oz. madeže od deo sticka iz temnih majic?
as76
Kako naj odstranim sledi oz. madeže od deo sticka iz temnih majic?
as76
24. sep 2007 12:37
Verjetno tako ,da majice z madeži nadomestiš z novimi. Meni ni uspelo spraviti teh madežev iz nobene temne majice, Lp
24. sep 2007 12:43
TUDI MENI NI USPELO LP smrkolina
24. sep 2007 12:53
Nikakor, vsaj po mojih izkušnjah ne. Bo treba kupiti nove in deo, ki ne pušča belih sledi. Sicer ni 100%, je pa mnogo bolje. Julija
24. sep 2007 12:59
težka bo. deodoranti so trdovratni, ko se enkrat zažerejo v tkanino jih težko spraviš ven. svetujem nakup deodoranta ki ne pušča belih sledi. nektarina Sporočilo je spremenil(a) nektarina dne 24. sep 2007 12:59:28
24. sep 2007 13:36
jaz uporabljam kristal in nič ne pušča belih madežev. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
24. sep 2007 13:41
meni je uspelo - sicer mi je MORALO, ker bi v nasprotnem primeru lahko vrgla stran vse hčerine bluze. Torej - navadno pralno milo, podrgneš na roke, izpereš, namažeš z Vanishem (ne delam reklame, ampak tako sem jaz delala)- tistim, ki je v tubi in ima krtačko na ustju, nato normalno oprala s pralnim sredstvom v stroju na 40 stopinjah.
LP
cervus
24. sep 2007 13:43
Najboljši deodorant je Malizia roll on. Taka mala bela plastična embalaža, ima kuglico za nanos. Vonji so vanilija, zeleni čaj (tega imam jaz najraje...) in vrtnica (mislim,da). Niti enkrat se nisem spotila in ne pustijo nobenih madežev. Priporočam. s0ncek*
24. sep 2007 19:32
HVALA, BOM PROBALA KOT PRAVI ELAPHUS, ČE NE BO ŠLO BOM RES MORALA MAJICE VREČI STRAN. as76
24. sep 2007 22:52
Tudi Dove ima izdelke , na katerih piše "za črne oblekce". katka
30. sep 2007 20:37
Naj se tudi jaz oglasim na to temo.Glede madežev ne vem ,mogoče res kakšen Vanish.Kar se pa deodorantov tiče,pa drage gospe,vse kar ste naštele vsebuje aluminium chlorohydrat,ki pa na žalost povzroča raka na dojkah.Izjema mogoče kristali.Sama uporabljam Seba-med roll on,ki je brez te sestavine in pa tudi madežev ne pušča.,saj je prozoren. vanilija76Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burger s Kraljevo fit štručko
Evitine Jakobove pokrovače