23. sep 2007 21:13
Pri nas je tak al pa tak vse zmešano,ker se šola gradi.Ampak glede jutranjega varstva moram pa pohvalit.
Od šeste ure dalje je ena gospa,ki jih pazi do pol osmih.Res pa je da jih mora biti minimalno deset(plačila ni,zaradi situacije ).Potem ko bodo, pa v novi šoli bodo ,pa lahko počakali v prostorih vrteca.Moram pa povedat,da smo tisto leto ,ko smo otroke vpisali v šolo in smo dobili tiste liste od kdaj do kdj bodo (pa ni bila ura za začetek 6 ampak 7)večina kar napisali od šestih.Tako ,da so potem videli da jih je bilo že v prvem razredu skoraj deset.Pazi jih pa prvi ,drugi in tretji razred za četrti pa nisem sigurna.
Moram pa povedat,da mi je prav groza ,ker se vedno zgovarjajo na Ministerstvo.Nedaj bože ,da bi se kaj sami izmislili ,da bi bilo bolj varno za otroke.
Vem ,da na tisti šoli ,ko sem jaz hodila v njo.Če imajo strši problem že pred šesto se dogovorijo,da jih celo kuharice popazijo.Mene to ne moti,saj ima otrok občutek varnosti in ve da ni sam.Pa ni šola v nekem selu,ampak je v mestu kjer imajo čez tisoč otrok.
Očitno boš spet malo morala vstrajat,pa še kakšno mamico ali pa očija.