1. dec 2007 17:36
No, o najboljši moke bi se dalo razpravljati......................... rimljanka
1. dec 2007 17:36
No, o najboljši moke bi se dalo razpravljati......................... rimljanka
1. dec 2007 17:42
Danes sem spekla pico iz Hoferjeve moke, pa ji ni popolnoma nič manjkalo.
1. dec 2007 18:03
Večkrat sem pekla kruh iz moke s semeni, ki sem jo kupila v Hoferju, vedno je uspel in bil tudi zelo dober, za peciva in ostalo pecivo pa kupim moko farina tisto na kateri piše UNIVERZALNA z njo mi vedno vse uspe. Adrijanam
1. dec 2007 18:30
Sem se ravno vrnila iz jeseniškega hoferja, pa gladke moke ni blo, se pravi, da že more biti dobra, če jo toliko prodajo. Prodajalko sem vprašala, kdaj dobijo kokosovo mast, pa ni vedela. Rekla je, da zvejo takrat, ko dobijo katalog, torej nič kaj dosti prej kot kupci. Lijana
1. dec 2007 19:11
Mene pa zanima, katere moke se vam zdijo najboljše, ne glede na ceno. Mislim na bele moke, gladke in ostre iz vsem dostopnih trgovin, ne na moko iz mlinov in specializiranih prodajaln. nola Sporočilo je spremenil(a) nola dne 01. dec 2007 19:11:40
1. dec 2007 20:45
Meni je najboljša moka gladka iz lidla.Ti povem,da se vlečeno testo vleče,res kot se mora.Pa tudi cenovno je super.To je moje mnenje. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
1. dec 2007 20:52
Jaz pa ne pazim posebej kje kupim moko. Enkrat v Hoferju, drugič v Lidlu, pa v Evrospinu, Šparu,... Kupim jo pač tam, kjer trenutno kupujem in se ne peljem zaradi moke iz ene trgovine v drugo. Kakih bistvenih razlik ne opazim. Sigurno pa se lahko zgodi da gdaj s kakšno moko ni vse vredu, a po moje se to lahko zgodi kjerkoli. jezek
2. dec 2007 1:04
Saj zato sprašujem, sama jo tudi kupim ko jo rabim ali ko se spomnim. Če je kakšna res boljša, bom pa seveda rajši tisto kupila, mogoče tudi malo več. nola Sporočilo je spremenil(a) nola dne 02. dec 2007 01:54:03
2. dec 2007 1:25
Po moje pa kvas ni bil v redu. Jaz bi razlog za nevzhajanje prej temu pripisala. Lunca 15
2. dec 2007 2:04
Najbrž res, še vedno napravim kvasovo probo in se mi kdaj pa kdaj zgodi, da kvas ne vzhaja. Seveda nimam vedno najbolj svežega, se mi je pa to že zgodilo tudi s takim, ki je imel še dober teden do skadence. Če je kvas delal, nisem imela še nikoli težav s testom, pri nas vzhaja tudi ob prepihu in odpiranju vrat ob burji. Zanima me, če se vam zdi katera od mok v splošni prodaji boljša. lp nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Najboljši limonini razpokančki