22. sep 2007 20:28
Kako pa veš kateri so original, bi jih pa probala za v službo, če so res tolk udobni. Za tja mi je vseeno tud, če so grdi samo, da me ne bodo tolk noge bolele od letanja. jade
22. sep 2007 20:28
Kako pa veš kateri so original, bi jih pa probala za v službo, če so res tolk udobni. Za tja mi je vseeno tud, če so grdi samo, da me ne bodo tolk noge bolele od letanja. jade
22. sep 2007 21:10
original majo krokodilčka na gležnju, v hervisu majo samo original, pa stat ne sme pod 39 € ;) razen če je kaka akcija.. v massu so tud meli original, drugje pa še nisem videla. bannanna
22. sep 2007 21:44
V eni trgovini tipo Sanolabor jih tudi imajo.
22. sep 2007 23:22
Uh, koliko jih placate tam pri vas, tele "kokodrilcke". Danes sem jih videla tukaj v eni trgovini v vseh moznih barvah in so stali samo 29 $. No, jih pa tudi s tako ceno nisem kupila. Jerneja USA
23. sep 2007 8:25
Toliko denarja za tak kup umetnega materiala bi jaz samo v zdravstvene ali terapevtske namene dala.
Jade, je strinjam, za v službo bi bili OK, pa komu bi še nasmeh na usta plikazali in mu polepšali dan, kajneda?
rimljanka
23. sep 2007 8:39
res je. Bom jaz ostala kar pri Kopitarni Sevnica. jade
23. sep 2007 8:45
Jade, meni so super službeni čevlji Birkenstock, ki jih prodajajo v Ljubljani na Prešernovi (med CD in stavbo policije). Super se mi zdi, ker imajo en in isti model v široki in ozki izvedbi. Cene so pa tako, tako... Najbrž sem imela srečo, ker je bil tisti model, ki je meni pasal in mi bil všeč, med cenejšimi... http://www.birkenstock.de/birkenstock/index_1280.html veverica
23. sep 2007 10:27
V Masu nimajo originalov, imajo jih v Hervisih (če so že dobili novo pošiljko), v Celju jih imajo v Maxi Rossiju v Planetu Tuš. jasna
23. sep 2007 12:48
jaaaa, js tud ko bom hodla v službo bom definitivno mela birkenstockse... bannanna
4. nov 2010 1:47
Tema je stara in verjetno ste jih že vsi sprobali. Ampak, če jih kdo še ni, pa jih namerava, nekaj dobronamernih opozoril, da ne bo denarja stran metal (kot sem ga žal sama):
- neprimerni so za delo na vrtu - skozi luknjice takoj dobiš več ali manj zemlje v čevlje
- neprimerni za hojo v dežju - tudi po mar metrih okrog hiše je voda v čevljih
- neprimerni ob kakršnemkoli delu z vodo, kjer je možnost, da se polije tudi po čevlju
- enako neprimerni za hojo po snegu, če ga je več kot 1 mm
- popolnoma neprimerni za hojo po brežinah - čevelj ne objame gležnjev in zvračanje čevlja ali noge je nujna posledica.
Neuradno iz tretje roke sem slišala, da tudi ortopedi odsvetujujo nošenje te obutve v službi pri pretežno stoječem delu.
Dolgo se nisem zanje odločila, ampak po vseh pozitivnih mnenjih, ki sem jih slišala in brala tu in tam, sem s težkim srcem odštela tistih 40 €, sedaj so pa še ena navlaka, ki se valja pod nogami.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Jabolčna pita s kokosom