18. sep 2007 11:31
V zimskem času jo je moč dobiti v trgovini Hofer - seveda če je to prava mast. Je brez vonja, tako, da mogoče je to to. atilem
18. sep 2007 11:31
V zimskem času jo je moč dobiti v trgovini Hofer - seveda če je to prava mast. Je brez vonja, tako, da mogoče je to to. atilem
18. sep 2007 11:34
Ajetam, kandida je glivica in ne bakterija! Kokosovo maslo najdete v vseh večjih trgovinah. Navadno je naložen v hladilniku s sojinimi izdelki. veverica
18. sep 2007 12:19
Antaus,jaz sem jo našla včeraj pri najboljšem sosedu na polici z margarinami in masli. Izgleda pa kot tablica bele čokolade s koščki, ki se dajo lomiti, tudi zavita je bila tako in ne kot maslo ali margarina. lp, jagodas jagodas
18. sep 2007 13:51
Uporabljam jo namesto olja, ko kaj pečem ali pražim. V Leclercu se jo dobi na polici pri margarini in maslu (v obliki tablice kot npr. bolj debela čokolada), zadnjič sem jo videla v Zrnu do zrna na Trubarjevi in v Maximarketu v kletni etaži pri zdravi prehrani (v lončku). Kozmeja
18. sep 2007 16:16
Spletna trgovina Mitax, kjer je tudi nekaj napisano o koristnosti te maščobe. Tatjananeznan uporabnik
18. sep 2007 16:46
Na tej strani je veliko informacij o kokosovem olju. Jaz ga že nekaj časa uporabljam in sem zelo zadovoljna. http://www.cobio.si/ jancka
18. sep 2007 19:20
Kje pa nabavite kokosovo olje?? valneznan uporabnik
18. sep 2007 21:13
Kokosovo olje kupujem v Sanolaborju. Ostale trgovine so navedene na njihovi strani. jancka
18. sep 2007 22:39
Koliko pa stane v Sanolaborju? Tatjana
19. sep 2007 8:23
Tisto Cobio olje (oziroma maščoba) stane okoli 12€ (gledano v Mercatorju). Medtem ko je tisto kokosovo maslo, ki se ga najde v hladilnikih bistveno cenejše - okoli 2€. Glede trajanja enega in drugega pa ne vem. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Rižek v poletni solati