19. okt 2008 9:02
Kokosova mast je vsako leto začasna prodaja v tem času, zato si raje naredite zaloge.
Lijana
19. okt 2008 9:02
Kokosova mast je vsako leto začasna prodaja v tem času, zato si raje naredite zaloge.
Lijana
19. okt 2008 15:02
Jaz sem se navadila kupovati kokosovo maslo, dobim ga v vseh večjih marketih (v Celju) in mi je všeč, saj v nasprotju z mastju nima nobenega vonja ali okusa.
jasna
19. okt 2008 19:08
Jasna1, tudi hoferjeva kokosova mast je brez vonja in okusa.
Katjushka, gotovo jo imajo tudi v celjskem hoferju.
Blanchy
19. okt 2008 20:34
Kako se torej kokosovo maslo/mast obnese v fritezi? tulka
19. okt 2008 21:20
Po moje čisto OK, zakaj se pa ne bi? Friteze ne uporabljam, sem pa že cvrla na njem in mi je bilo všeč.
Palačinke na njej pečene so tudi dobre.....
rimljanka - zasebno mnenje
19. okt 2008 22:22
Nisem brala vsega nazaj, zdaj pa vidim, da ste o tem že govorile... Hvala Blanchy za opozorilo.
jasna
20. okt 2008 6:57
Blanchy, hvala za odgovor. Vprašala sem zato, ker je celjski Hofer navadno bolj na udaru. Sicer se bom pač zapeljala en krog do Šentjurja... katjushka
20. okt 2008 9:33
V celjskem Hoferju imajo kokosovo mast v hladilnku. (zraven jourtov) atilem
23. okt 2008 7:38
Jaz sem pa prvič uporabila kokosovo mast (iz Hoferja) - naredila pa sem linške piškote. Sicer sem testo komaj razvaljala ampak piškoti so pa glih takšni kot ponavadi - dobri! Edino bolj trda je za razdrobit med moko ampak nekako je šlo. Se mi zdi da jo bo treba jit še iskat. zima13
23. okt 2008 9:34
zima13 pusti jo nekaj časa na sobni temperaturi in se začne taliti, če imaš nad 24 stopinj.
Sem tudi že sama delala piškote s kokosovo maščobo (zlasti zato ker imamo alergika na mlečne proizvode), a se mi zdi, da bi je morala uporabiti bistveno manjšo količino kot je navedeno v receptu za maslo. A je katera kje zasledila kakšen podatek o tem, ali ima celo lastne izkušnje?
AkiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Korenčkova juha