5. sep 2011 21:45
Pozdravljeni
Mene pa zanima,če se da v Borovnici nabavit kakšna sadika borovnice.Imam en grm,ki je letos lepo obrodil.Rada bi še sorto -BLUECROP, in -ELLIOT
piki-poki
5. sep 2011 21:45
Pozdravljeni
Mene pa zanima,če se da v Borovnici nabavit kakšna sadika borovnice.Imam en grm,ki je letos lepo obrodil.Rada bi še sorto -BLUECROP, in -ELLIOT
piki-poki
6. sep 2011 13:23
Seveda se da.Vsaj jaz sem sadike lahko kupila.Pojma nimam katera sorta je bila,srnam je šla zelo v slast.
V Borovnici in okolici je več pridelovalcev ,zato bo kakšen zagotovo prodal sadiko ali dve.
lp
anaevahttp://poosmiinpol.blogspot.com/
7. sep 2011 8:46
PetraM, ameriške borovnice imajo rade dosti vode, saj bi naj v domovini rastle na močvirnatem terenu.
Pa jih imaš posajene v pravo mešanico zemlje?
--
Naor pridelovanje se mi zdi dokaj enostavno, le v pravo v mešanico zemlje jih moraš poaditi. In to je to. Ne zahtevajo nobenega špricanja.
--
Tistim, ki se boste odločili za nakup sadik, priporočam, da kupite štiri letne sadike. Res, da so nekoliko dražje, vendar boste imeli pridelek že isto leto, poln pridelek pa že naslednje leto.
--
Pa še ideja za v kuhinjo, zelo dobri so cmoki z ameriškimi borovnicami, s tem, da borovnice obvezno sladkamo.
lp
Vlado
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Toscanska panzanella
Sadne rezine s slivami