Na koncu vrta so se mi same zasadile ogromne rumene buče. Rabim nasvete, kaj vse iz njih naredite.
Vnaprej hvala!
Na koncu vrta so se mi same zasadile ogromne rumene buče. Rabim nasvete, kaj vse iz njih naredite.
Vnaprej hvala!
12. sep 2007 6:03
Uporabljam jih enako kot ostale. Za omako so po mojem mnenju najboljše.
Pa za strahca (s svečo) naredit so prave (pa ne za oni prinešeni ameriški praznik, pri nas smo take strahce delali vedno, ko so prišle buče z njiv in so se v velikem kupu bohotile pri stari mami na dvorišču. S kakšnim veseljem smo zbirali koščke sveč takrat!).
Če ti še kakšna ostane, z veseljem poskrbim, da ti ne bo napoti, jo prav rada vzamem, za strahca ali kaj drugega. (sicer pa, kje se skrivaš, santina?)
rimljanka
12. sep 2007 9:35
Jaaa! Tudi mi smo v otroštvu delali strahce in smo jih nastavli sosedom pred vrata, pozvonili in se skrili ... to je bilo smeha. In še danes delam strahce, samo na tisti ameriški praznik v njem ne prižgem sveče, da si ne bi kdo kaj mislil. magnolija
12. sep 2007 9:39
Ja, rumene buče prav pred 1. novembrom prav drago prodajajo. Če bi rada kaj zaslužila in ne veš, kaj bi z bučami, je to prav dobra ideja... KozmejaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Evitine Jakobove pokrovače
Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni