Zanima me ali imate to žogo in kakšne so izkušnje....težave imam namreč s hrbtenico, vendar pa bi žogo uporabljala samo za telovadbo in ne namesto stola:)
Hvala in lp !
patty
Zanima me ali imate to žogo in kakšne so izkušnje....težave imam namreč s hrbtenico, vendar pa bi žogo uporabljala samo za telovadbo in ne namesto stola:)
Hvala in lp !
patty
11. sep 2007 15:52
Mi imamo doma dve, z možem morava redno telovadit. Izkušnje so več kot dobre. Mamamia mamamia
11. sep 2007 16:12
Najbolje, da kar preizkusiš, saj žoga niti ni več tako draga. Mislim, da jih imajo v mercatorju zdaj smešno poceni. Meni je prišla (če ne drugega) prav za uspavanje dojenčka (seveda se nisva žogala, ampak zibala ob glasbi) matilda
11. sep 2007 18:15
Imam žogo, imam zdravnikov ukaz po vajah za hrbtenico, imam že fotokopirane vaje, ampak izkušenj pa nobenih.
F r i n a
11. sep 2007 18:18
frina kaj pa še čakaš? nektarina
11. sep 2007 19:17
Jaz jo imam za sedenje, občasno pa jo uporabljam tudi za telovadbo (kake trebušnjake itd.). Super zadeva! Pred časom sem hodila tudi na kineziterapijo, kjer smo delali vaje s takšnimi žogami; rezultat je bil ta, da sem se po vadbi počutila kot rožica. kletka
11. sep 2007 20:00
Kakšna žoga je to? jade
11. sep 2007 20:49
poglej pod Vita center ki je zastopnik za medicinske blazine in ostale pripomočke. Mi jo uporabljamo za fizioterapijo dojenčka in se zelo obnese. biba
11. sep 2007 20:51
Prodajajo jih tudi v Sanolaborju. Priporoča vam tumpika
11. sep 2007 20:59
Hvala Jerneja. Kak je lepa žoga. jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Domača vroča čokolada s smetano