pozdravljeni.a ima katera kakšne fajn recepte v elektronski obliki?
se priporočam..
moj mejl: leablazic@email.si
lejci86
pozdravljeni.a ima katera kakšne fajn recepte v elektronski obliki?
se priporočam..
moj mejl: leablazic@email.si
lejci86
11. sep 2007 12:39
pod temo mannerjeva knjižica z recepti je objavljena lekova knjižica receptov. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
11. sep 2007 14:13
Sem ti poslala nekaj zbirk, pa linkov, iz kateriih si lahko sama urediš zbirko, imam pa še kup lastnih receptov, raztresenih po dveh računalnih in kakšnih petih direktroijih, mapah in podmapah. Kakšen red v galvi, takšen pri zbirkah.. mamamia
11. sep 2007 14:15
Jaz se tudi priporočam za kakšne fajne nove repete...moj mail bojana.muhic@gmail.com
Hvala!
Bojanca
11. sep 2007 14:18
Joj repete .....sem se zatipkala mislila sem recepte!
Bojanca
11. sep 2007 14:42
pozdravljeni! tudi jaz se priporočam za kakšne dobre recepte,če ne gre drugače,pa na zs. najlepša hvala za vsak poslan recept! lp marjeta10
11. sep 2007 14:51
Lea in Bojanca - nekaj zbirk (moje in od ostalih) vama pošiljam, javita če vse štima! gordana
11. sep 2007 15:25
lejci86 sem ti nekaj poslala po e-mailu pa dobim zavrnjeno, zgleda, da nisi pravilno napisala naslova. LP
stani
11. sep 2007 15:43
Zakaj receptov kar tu ne objavite in bomo vsi zadovoljni !!
11. sep 2007 15:48
rdkapica, celih zbirk receptov ne moremo tu objavljat, saj jih ne destine. Mamamia mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Pesto palačinke