12. sep 2007 21:39
Magnolija, velja! Kolikor poznam Rimljanko, ne bo težav s komunikacijo, tako da bova kar veliko kostanja lahko nabrali! Samo ... kje v BK si pa videla medveda? Kje proti Staremu trgu mogoče? S šolo smo ga sicer hodili vsako leto nabirat na Otovec (oz. Rožanec). Je bilo kar fajn: z vlakom do Otovca, potem pa peš naprej. Še dva tedna praviš? Saj ravno prav, takrat se mi bo ravno uspelo primajat v BK. Jaz sem bolj "na muhte" in ga, če nimam časa, kar kupim pri enem lokalnem prodajalcu tam, kjer imamo vinograd. Poceni, hitro, pa še debel je. (Sicer obstaja verjetnost, da svojega kupim, ker ga na naši parceli kaj hitro nekdo pobere, hihi) Majamarko, nama so pa medvedi praktično sosedje, a ne? (Jaz sem sicer za spoznanje bolj v "prvi liniji"). Pri nas hodijo (nepovabljeno seveda) češnje obirat, pa čebelam na obisk, pa koruzo silirat ... Jaz ga pa v teh 4 letih še nisem videla (na srečo). Ne vem, če bi si ravno upala v teh koncih po kostanj ... No, če bi Rimljanko s sabo vzela, za pogovor z medvedi, potem mogoče ... Potem pa na kostanjev piknik, a ne? Moj mož ga itak namerava organizirati, če boste pridne/i, vas povabim . Atina