11. sep 2007 9:14
ženske vi ste zakon...jojjjj samo zdaj se je treba odločit od toliko lepih in dobrih predlogov....uhh ta bo teška odločitev....hvala vam res ste super:P Finka
11. sep 2007 9:14
ženske vi ste zakon...jojjjj samo zdaj se je treba odločit od toliko lepih in dobrih predlogov....uhh ta bo teška odločitev....hvala vam res ste super:P Finka
11. sep 2007 9:47
MI smo svakinji za 30. rd kupili psa, rotvajlerja. Navdušenje je bilo popolno. Mamamia mamamia
11. sep 2007 9:51
Vem,da si dobila že veliko predlogov.Ampak bi ti jaz še svojega zaupala. Tisto leto,ko je moja generacija praznovala ta lep praznik, je bilo simbolno na vseh feštah torta z golim moškim.Tega so se vse najbolj razveselile in celo noč je bil pogovor samo o njem.Moja predraga sestra(ker ve da sem vsekana na čokolado)mi je podarila kozmetično kuro celega telesa z veliko čokolade.Tako da mi je to od vseh daril bilo najbolj odštekano.
16. sep 2007 16:32
vsem se še enkrat zahvaljujm za predloge za darilo....naredila sem ji tri vrste peciva in kupila skrinjico za nakit....bila je vec kot navdušena.... bil je zadetek v polno saj ji je to prav prišlo,da je lahko ves svoj nakit spravla noter:) Finka
16. sep 2007 20:22
Vau, kobra1, suuuuuuper ideja (si jo bom zapomnila za svojo rabo!) tole s podpisi na prtu. rimljanka
20. feb 2017 10:13
Sem videl tukaj www.top-zabava.com imajo veliko zanimivega za obletnice in rojstne dneve. Malo pobrskaj, saj se najde marsikaj.
20. feb 2017 10:34
Mislim, da bo zdej potrebno darilo za 40 let , ja ja čas hitro teče :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska gibanica
Peresniki z omako puttanesca