Dragi Kul forumovci!
Vi, ki vse veste, zanima me, kako se vzdržuje jelenova koža. Pranje, ali sploh s praški in kakšnimi? Hvala vam vsem za kakršnikoli namig.
Lp
oliva
Dragi Kul forumovci!
Vi, ki vse veste, zanima me, kako se vzdržuje jelenova koža. Pranje, ali sploh s praški in kakšnimi? Hvala vam vsem za kakršnikoli namig.
Lp
oliva
10. sep 2007 18:47
Ne vem ,če ti bom veliko pomagala.Ampak pri nas velja pravilo,da se uporablja bolj za steklene površine,za brisanje avtomobila,usnjene garniture.Tako da se nikoli ne uporablja z nobenim čistilom.Tako da na koncu jo zelo dobro sperem,ožamem in jo dam nazaj v tisti plastično stvar.Res pa je da z leti kar razpade.
10. sep 2007 18:51
Tudi pri nas jo samo speremo in fino ožamemo preden se pospravi v tisto plastično zadevco (jo pa uporabljamo zgolj za brisanje avta)
10. sep 2007 19:24
Isto ravnam kot balonka in majamarko. Jelenckova
11. sep 2007 13:15
Hvala vam. Čisto po tiho sem pa le mislila, da je še kakšna druga varianta čiščenja. Očitno je res ni. olivaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Juha iz čičerike in rožmarina