Mogoče kdo ve, če se lahko mreža na stajci zamenja in kje?
Za vse tiste, ki ne veste kaj je stajca ali pa temu rečete kako drugače:
Stajca je podobna prenosni postelji le da ni namenjena spanju v njej, notri daš otroka in kakšno igračko
vida u.
Mogoče kdo ve, če se lahko mreža na stajci zamenja in kje?
Za vse tiste, ki ne veste kaj je stajca ali pa temu rečete kako drugače:
Stajca je podobna prenosni postelji le da ni namenjena spanju v njej, notri daš otroka in kakšno igračko
vida u.
9. sep 2007 19:06
poglej na listek, kjer je naveden proizvajalec ali pa v najbližji baby trgovini povprašaj, od kod nabavljajo te zadeve.
titta
10. sep 2007 9:43
In po vseh narejenih študijah na koncu ugotovijo, da se to ne da narediti. Pri nas je šlo za lupinico. Pa sem se obrnila kar na proizvajalca, potarnala o našem problemu in ko sem prišla z morja, me je doma čakal paket iz Nemčije. In to zastonj Loni Makaroni
10. sep 2007 9:47
Itak da ne bojo povedali, kje dobavljajo, ker bi potem vsi kupovali tam, oni pa bi ostali brez takooo velike marže, a??? lidka
10. sep 2007 10:48
Mi pa smo prisegali kar na leseno, doma narejeno stajico, bila je še od moža, ko je bil majhen. Malčica
10. sep 2007 12:21
Saj meni je dojadilo ravno to pregovarjanje - najprej, kdaj smo kupili, kje, pa je treba serviserja vprašat, pa to in ono, vmes pa 10000 telefonad... Saj nekje gor je pa ja proizvajalec napisan, pa greš na mrežo in pogledaš. Pri nas je šlo za Kiddy lupinico in zlomljen ročaj, ki smo ga dobili zastonj pri serviserju na naših tleh, pa še to sem njegovo telefonsko izvedela po ovinkih, v trgovini mi je niso hoteli dati. Nekje vmes smo pa založili / izgubili pomanjševalno blazino za lupinico. Za to sem pa raje kontaktirala kar proizvajalca, ker sem bila pripravljena raje plačati poštnino iz Nemčije kot pa hoditi do dotične otroške trgovine in se pogajati. Na koncu bi bil Vesnin Matic pa itak že prevelik za blazino... Loni Makaroni
10. sep 2007 13:13
Živjo, če je strgana, jo lahko za prvo silo poflikaš z zobno nitko. Lp MohkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bolj enostavno in poceni ne gre
Jabolčne rožice