Trgovina c&a

postrv  

član od: 27.7.2007

sporočila: 64

6. sep 2007 6:06

Ker živim zelo blizu avstrijske meje, se že zelo dolgo časa rajši peljem po nakupih v Avstrijo, natančneje v Celovec ali Velikovec. Zakaj? Izbira je boljša, zlasti v trgovinah s tekstilom. Moja "ta mlada" mi je ravno včeraj, ko smo se potepali po Celovcu, pojasnikla, da v Ljubljani jakne, ki si jo je kupila, ni našla. Pa tudi določeni izdelki so naprodaj le v tujini. Sama že vrsto let kupujem oblačila zase in za moža v trgovinah Vogele, H&M, C&a. cenovno in glede kvalitete izdelkov so dokaj ugodne, če pa nastaviš na razprodaje, je pa zelo, zelo ugodno. Materiali so kvalitetni, izdelava prav tako. Sem ravno pred kratkim primerjala cene in izbiro v trgovini Modiana ( Merkator) in bila strašno razočarana. Cene do neba, izbira izdelkov klavrna. Športna oblačila pa grem kupiti v ADIDAS ( Viktring v Celovcu) ali pa Sport Ekspert .Včasih nastaviš na ugodno ponudbo izdelkov, ki so pri nas precej bolj zasoljeni. Mogoče si bo katera na tem forumu mislila, da pretirano hvalim trgovine v Avstriji. Pa ni res! Na žalost živim v kraju, ki je precej oddaljen od večjih trgovskih središč in mi je zato pot v sosednjo državo bližja, pa še navajena sem bolj kupovati "pri naših čez mejo". O cenah hrane pa pri nas raje ne bi govorila. Opazila sem, da je HOFER pri nas dražji kot pri sosedih v Avstriji( primer pivo Karls Krone pri nas 55 centov, v Avstriji 45 centov,...) Lidl je pa pri nas cenejši. Pralne praške in čistila pa itak raje kupim v Avstriji kot pri nas. ( Ariel izdelan na Poljskem je slabše kvalitete, pri nas pa je večinoma v prodaji le ta). Prijeten dan in več sonca, da bomo lahko konec tedna šli v gore! LP postrv

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

6. sep 2007 9:26

v lj naj bi se c&a odprl prihodnjo pomlad. mimika

simonasovre  

član od: 8.8.2002

sporočila: 101

18. sep 2007 8:53

Celjanke, prosim če sporočite, kako je vaša trgovina založena, Simona

vida u.  

član od: 1.4.2007

sporočila: 360

18. sep 2007 9:03

Celjani, dobro jutro. Ste dobili novo trgovino?? Tudi mene zanima kakšne so cene in kvaliteta, izbira. Jst grem velikokrat v H&M, sedaj bi šla pa tudi tu pogledat. In kje natančno je ta trgovina? vida u.

jasna1  

član od: 24.9.2005

sporočila: 1986

18. sep 2007 9:10

Ja, dobro jutro, seveda smo jo dobili!

MOJE MNENJE (da me ne bo kdo popljuval): katastrofa!! Sploh oblačila za odrasle - tudi enega uporabnega kosa nisem našla! Tudi pri otroških oblačilih se zatakne..tako se mi zdi, kot da bi nekje spraznili predlansko skladišče in napolnili to trgovino!

Saj ne rečem, če bi bila to edina trgovina z oblačili po ugodnih cenah, ajde, bi človek pač kaj kupil. Tako se mi zdi pa ponudba v H&M in Zari, ki sta čez cesto, 1000 krat boljša.

Pa lep dan vsem!

jasna

simonasovre  

član od: 8.8.2002

sporočila: 101

18. sep 2007 9:40

jasna, kako pa je kaj s trgovino Deichmann ( obutev)? Simona

juma  

član od: 15.6.2007

sporočila: 235

18. sep 2007 10:14

Sicer nisem Jasna, pa vseeno: bila sem v ljubljanskem novem Tuš centru, kjer trgovina Deichman je, pač firbec, da vidim kakšen čevelj nudijo za 19 EUR. Rečem samo Poden, s taveliko začetnico, pa brez zamere. Plastik fantastik tak, da je v primerjavi s Turbo Schujem poden. Nobene izbire niti med modeli, skoraj vse plastika. Ampak okusi so različni, dve deklici sta hodili med policami s po 2 škatlama pod pazduho.Verjetno bo kakšen našel tudi kaj zase. juma juma

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

18. sep 2007 11:17

tako kot h&m, tudi c&a ni več to kar je bil. h&m je še pred parimi leti imel kvalitetna oblačila. samo kaj pa zdaj gledam (v slo!!) je pa groza.. bannanna

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

18. sep 2007 12:23

Se strinjam. meni trenutna moda ni všeč, ker oblačila izgledajo tako ponošeno. Vsekakor pa se v H&M-u včasih najde kakšen fajn kos oblačila (na primer navadne majice z dolgimi, 3/4 ali kratkimi rokavi). Ampak zadnje čase je res bolj švoh. kar se pa trgovine C&A tiče: pred nekaj leti sem bila v Celovcu in nisem ničesar našla, pred malo več leti pa smo v parizu kupili kar nekaj lepih in tudi kakovostnih oblačil.

barb*  

član od: 19.12.2005

sporočila: 157

18. sep 2007 12:30

Se čisto strinjam s tem, kar je napisala Jasna.Za dvoletnika nisem našla nič pametnega, zase le en pulover, drugače pa resnično nič modernega, če pa je že kaj, pa je precej drago. Fant je kupil kavbojke, katerih imajo precej in ugodne so, in 2 majici z dolgimi rokavi po 10 evrov. Deichmann je meni všeč, ne vem imam 26 let :), izbire je precej in veliko imaš elegantnih čevljev z nizko peto, kar je meni všeč. Cene so pa srednji razred. Kakšna je kvaliteta ne vem, mene bolj izgled premami. barb*

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti