4. sep 2007 7:34
Jaz pa imam probleme s tem. Sama zelo rada delam (in tudi pospravim, hihi) jedi, podobno, kot sta jih navedli mamamia in vendelina, samo kaj ko pa moja "žlahta" jé čisto klasiko. Sploh nočejo slišat niti pokusit kaj bolj "izven" in potem post festum poslušam, da sicer dobro kuham, samo čudne jedi :) Recimo ne jedo nič ribjega, nič začimb, olivnega olja, bučke samo v omaki in podobno. Niti dotaknit se nočejo kakšnega novega recepta ali hrane v malo drugačnih oblikah, kot so jo vajeni. Sem zadnjič naredila prazolio in čebulni kruh, pa tunin namaz, je ostalo za v službo drugi dan (pač por v testo ne paše...) Ne morejo se navadit, zato pač v takih primerih pripravim klasiko in nujno z mesom, po možnosti pohanje. Tudi letos, ko smo bili na morju še z eno družino, sem videla, da praktično niso jedli nič drugega, razen klasike in tudi, ko sem njim kaj poskusila ponudit, so že apriori odklanjali (ala - joj kako to smrdi, bila je rukola...) Imate tud vi take težave? (Kot vidim, sicer ne, ampak večina ljudi, kot sem ugotovila, res ne konzumira kaj drugega...) katka